Srebrny kotek z lasu - Mati, ale teraz już PTYŚ :):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 14:07 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Chciałam się poprawić, ale Ola mnie ubiegła :twisted: Szybka jest jako ten wiatr na stepie :mrgreen:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lis 18, 2010 14:49 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Tak, za przerodzenie :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 18, 2010 15:51 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Aleksandra59 pisze:Nie przeoczyłaś, kodu na wątku nie było :oops:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120030][img]http://wstaw.org/m/2010/11/17/banermatika.gif[/img][/url]

Już podpięty. Kciuki nieustające są :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw lis 18, 2010 19:34 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Parę nowych fotek srebrnej rodzinki :D
M a t i

Obrazek

Obrazek

Obrazek

M u t i

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ufff...

barba50

Post » Czw lis 18, 2010 19:38 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Prześliczne są :love: :love:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 18, 2010 19:42 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Banerek podpięty! :D
A imie dla mateńki super!-Muti(Mutter-mama) i Mati :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wielkie kciuki za dom!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Boże-ależ one cudne są!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 18, 2010 20:04 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

no cudne :1luvu:
czy coś o domku wiadomo?
ja kciuki uporczywie trzymam :ok: :ok:
no i jak się czuje Tri? (a może ma jakieś imię, tylko ja ślepa :roll: )
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw lis 18, 2010 20:34 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Basiu - dzięki za zdjęcia :1luvu:

Dziewczyny dzięki za wklejone banerki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Na razie nie mam żadnej informacji, co z potencjalnym domkiem Muti.

Nie wiem, czy kotka tri ma imię :? To będzie wiedziała Barba50.

Tri dzisiaj wróciła do Azylu w Konstancinie z zaleceniami dalszego leczenia - szczegóły znowu Barba50. Ja wiem tylko, że za 10. dni jest wizyta kontrolna u ortopedy.

Barba50 trochę dzisiaj w lecznicy była - bo zabierała tri - i zaobserwowała, że Mati i Muti bardzo osowiali się zrobili :? :oops: Mati nie bardzo chciał się miziać :(

Ja wpadłam do lecznicy na chwilkę, ale ten brak chęci Matiego do miziania też zaobserwowałam :(

Martwią mnie te koty .........................

Ogłoszenia będą zrobione. Jeszcze nie wiem kiedy, bo tu rządzi CatAngel :D - u Niej 60. ogłoszeń dla każdego kota zamówiłam 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lis 18, 2010 20:36 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Ola-może to deprecha klatkowa? :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lis 18, 2010 20:40 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Hmmm-nie jestem az taką fanką Matrixa(filmu-oczywiście :lol: ),ale od razu słowo tri-nasuneło mi skojarzenie z Trinity :ryk:
Oczywiście nie traktujcie tego jako sugestie,ale ja po prostu tak mam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 18, 2010 20:42 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Na bank deprecha klatkowa :( :(

Muti po zagojeniu się rany pewnie wróci do Dobrej Pani, a my będziemy dla niej domku szukać. No chyba, że wypali z potencjalnym domkiem :ok: :ok: :ok: :ok:

Problem jest z Matim - on nie może wrócić :? Na cito muszę DT dla niego szukać. Ale najpierw musimy wyjaśnić podejrzenie cukrzycy .................

Aleksandra59

Post » Czw lis 18, 2010 20:47 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

kropkaXL pisze:Hmmm-nie jestem az taką fanką Matrixa(filmu-oczywiście :lol: ),ale od razu słowo tri-nasuneło mi skojarzenie z Trinity :ryk:
Oczywiście nie traktujcie tego jako sugestie,ale ja po prostu tak mam :oops:

Na ten temat to proszę rozmawiaj z Basią 8) :lol: :lol: Ja się w ten temat nie wtrancam :roll: :wink:

I tak duży problem miałam z uzasadnieniem imienia Matiego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Post » Czw lis 18, 2010 21:42 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Trikolorkę odwiozłam dzisiaj z powrotem do Azylu z rozpiską co do dalszego leczenia. W Azylu codziennie jest lekarka, więc leki będą z pewnością podane. W lecznicy miałaby pewnie lepszą opiekę, ale to kosztuje, a na konsultację ortopedyczną jesteśmy umówieni. Koteczka nie ma imienia. Chyba podświadomie nie chcę jej nazywać, co za tym idzie przywiązywać się :oops: Nie wiem jaki będzie jej dalszy los, na ile będzie sprawna... Nie bardzo chcę o tym myśleć :(
A koteńka zdecydowanie żywsza, sama siadała, sioo było, nadstawiała się do głasków, nie pozwalała jedynie ruszać tyłu (bo boli :cry: )
Ostatnia fotka z lecznicy

Obrazek

Co nie znaczy, że nie będę śledzić jej dalszych losów :evil: Zawsze do niej zajrzę będąc w Azylu :)

barba50

Post » Czw lis 18, 2010 21:48 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

barba50 pisze:Obrazek

:love: :love:
Ogromny żal, że kicia musi do azylu wrócić. Oby kochający domek ją wypatrzył...
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 18, 2010 21:55 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Za domki dla calej trójeczki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]