Strasznie się cieszę, że mu lepiej

Wątek Kózki jest tutaj
viewtopic.php?f=1&t=120074&start=30
Prymulka będzie miała w niedzielę odwiedziny. Niezobowiązujące. Ale to i tak miło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Prymulka będzie miała w niedzielę odwiedziny. Niezobowiązujące. Ale to i tak miło![]()
anahit pisze:Biorę do siebie Bolusia, a ta Kózka tak mnie kusi, nie mogę przestać o niej myśleć. Najchętniej wzięłabym oba, ale to byłoby już wariactwo chyba - w sumie miałabym 9 kotów, bo mała Nela, która się u mnie adoptowała, przeszła to pomyślnie i zostaje, Bolek będzie 8. Przede wszystkim mam obawy czy dałabym radę finansowo. Jeśli co miesiąc byłaby jakaś zrzutka na jedzonko dla Kózki, to poważnie się zastanowie. Pozostałoby jeszcze przekonać mojego Łukasza, który póki co zapowiedział, że o nowym kocie nie chce już słyszeć (mimo, że to on je potem głównie rozpieszcza), no i nie wiem, czy tak "przeładowane" stadko między sobą się dogada. Spróbuję jeszcze namówić siostrę, by wzięła Kózkę do siebie. Kózka dobrze znosi psy?(moja siostra ma wilczura).
naline pisze:Erni bosko!!
Jakby żaden transport nie wypalił, mogę w niedzielę z Łodzi do Wawy zawieźć pociągiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 602 gości