]quote]Wygrałaby z każdym domowym, takiego cuda jeszcze nie było na naszych wystawach[/quote
No wypraszam sobie

Piekna smukła, czarna panienka. Troszku charakterna

Pozdrawiam
ariell - dzieki za info o biletach
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
]quote]Wygrałaby z każdym domowym, takiego cuda jeszcze nie było na naszych wystawach[/quote
Basia_D pisze:Baaardzo blisko
ale oczywiscie zalezy o ktorej sie przyjedzie, bo najlepsze miejsca zostana zapewne zajete na samym poczatku
lajka pisze:Wygrałaby z każdym domowym, takiego cuda jeszcze nie było na naszych wystawach
No wypraszam sobiemojej Różysławy nie widziałaś
![]()
Piekna smukła, czarna panienka. Troszku charakternadlatego się na wystawy chyba nie nadaje (no moze jakby tylko w klatce była
)
paolka78 pisze:Chyba na forum z ,,nowymi" się nie rozmawia...szkoda...będę musiała poradzić sobie na mojej pierwszej wystawie sama.
paolka78 pisze:Witam serdecznie wszystkich kociastych na forum. Wybieram się z kociakami na wystawę do Poznania. Czy przypadkiem nie wybiera się któryś z hodowców z województwa zachodniopomorskiego? Chętnie zabrałabym się z kimś kto będzie jechał z okolic Koszalina lub będzie przejeżdżał przez Koszalin (zawsze to koszty na pół), tym bardziej, że jest to moja pierwsza wystawa kotów.
paolka78 pisze:dzięki - taka informacja jest cenna, jako ,,nowa" nie mam pojęcia jak ,,mam poruszać się po wystawie" - podjęłam wyzwanie i myślę sobie, że jakoś to będzie. Będzie mi jednak bardzo miło jak otrzymam kilka wskazówek ,,dla pierwszaka". Z neta dowiedziałam się o tym co potrzebne mi będzie na wystawę (zasłonki i itp. mam jednak stresa jak to będzie, czy wzywają do oceny kotów, jak pokazuje się miot itd....?
Ramon pisze:Chętnie sie Toba zaopiekuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tymianek i 1 gość