Celinka, Diego i Pyza - w swoich domach :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 21:41 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Duszek686 pisze:Celince musi się u Was bardzo podobać... :roll: :wink:

taaaaaaaa :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 17, 2010 21:56 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Madzia, jak patrzę na Twoje dwa banerki po lewej, to normalnie lustrzane odbicie :)
Gdyby jeszcze było aktualne zdjęcie Celinki, z poważniejszą mordką, były by do siebie jeszcze bardziej podobne :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 17, 2010 21:59 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

tak, też na to zwróciłam uwagę, ehhe
że podobne są do siebie bardzo Kózka z Celą ;)

i nawet grzybka mają w tym samym miejscu :roll:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 17, 2010 22:08 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Tylko niech się Cela tak bardzo z tym grzybem nie upodabnia, bo Koza sobie wyhodowała mega giganta :lol:
Robiłam jej wczoraj jakkieś fotki - to się mogłam dokładnie przyjrzeć...
Ale faktycznie - bardzo są podobne :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro lis 17, 2010 22:12 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

tak widziałam grzybola Kozusi wczoraj. fatalny. Ale Koza się tym nie przejmuje :lol:

Celinka dziś mniej ruchliwa, poo tym zastrzyku, ale się rozruszała troszeczkę pod wieczór. Mówimy na nią czasem Cielęcinka, ale jak tak na nią patrzę, to chyba niedługo będzie z niej Słoninka :roll: :P
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 17, 2010 22:56 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Madzia, a jak tak stałe pytanie, jak z tym sikaniem?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 18, 2010 10:02 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Ach, te grzybki :evil:
Całuski w Celinkowy noseczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I nieustające kciuki za domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 18, 2010 10:12 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

gosiaa pisze:Madzia, a jak tak stałe pytanie, jak z tym sikaniem?

z Celinką to różnie jest. tzn. nie sika z taką częstotliwością jak to było w przypadku gdy był u nas Arni. Ale sporadycznie jej się zdarza podsiknąć :roll: ale tylko jak znajdzie coś miękkiego. jak tego nie ma to nie sika :roll:
rozmawiałam z Anią CC o tych psychotropach, że trzeba jednak spróbować (bo ja to odwlekam jak mogę). Ale musimy to zrobić za jakiś czas, jak ona zwalczy grzyba i odrobaczymy się poraz drugi. Po prostu nie wszystko na raz.
Nóżka już Celi nie boli, wszystko jest ok.
Pozdrawiamy!!!!
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lis 18, 2010 12:07 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Biedna Celinka :( ciągle coś jej się przyplątuje
ale na pewno wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok:
a i domek też w końcu się znajdzie :) :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lis 18, 2010 21:20 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

A jak celinka znosi wszystkie zabiegi? U nas, od kiedy normą jest smakołyk, kicie przeganiają się w wyścigu po lek :P Teraz do faszerowania zostali nam tylko Juniorzy. Helga oficjalnie zakończyła przygode z kropelkami, zmiana na skórze zniknęła. Jak bym chciała, żeby celinka wzięła sobie te informacje do serca :roll:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt lis 19, 2010 10:36 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Celinka nie jest najłatwiejsza w podawania leków, ale już doszłyśmy do porozumienia ;) na koniec zawsze dostaje buziaka i się nie gniewa :)

napisała do mnie dziewczyna, która szukała kota dla mamy i dla psa, który wychowywał się z kotką, która odeszła w wieku 14 lat. Jednak nie wiem jak Celina odnalazła by się w towarzystwie z psem, których nie zna, a wiadomo jak Celinka się zachowuje w stresie... natomiast zaryzykowałabym zapoznanie Celi z psem, ale napisałam, że Celinka jest w fazie doleczania leciutkich zmian grzybicznych , no bo musiałam napisać przecież. Dziewczyna postanowiła wybrać się z Mamą w weekend do schroniska. W sumie dobrze, jakaś bardzo potrzebująca kocia znajdzie być może dom :ok:
Dziewczyny, może macie tam koteczkę, która lubi psy?
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lis 19, 2010 11:21 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Madziu, masz rację. Koty zazwyczaj bardzo dobrze dogadują się z łagodnymi psami, ale Celinka ma tak delikatną psyche, że chyba lepiej nie ryzykować.
Nadal zaciskam przeogromne kciuki za wspaniały domek dla Twojej delikatnej ślicznotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 19, 2010 11:36 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Niech już jej się nic nie przyplątuje..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lis 19, 2010 11:45 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Niech Celinka posłucha dokładnie opowieści o naszej Heldze i też sie pozbiera. Tak mi zapadła w serducho ta kicia... No mordkę ma tak przemiłą, ze zapomnieć jej się nie da...

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt lis 19, 2010 12:05 Re: Kolorowa Celinka - nikt mnie nie chce... :( Diego w domu.

Kurcze, tak czytam i czytam o tej Celince i ręce mi opadają.
"Ubrałam" w nią Magdę, bo myśmy na prawdę nie miały możliwości jej w wakacje przetrzymać, kicia sliczna, miał być szybki tymczas - praktycznie sterylka i do nowego domku (wybranego z kolejki chętnych) a tu taki gips :(
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

[poprzednia][następna]