Joachimek po kopnięciu lub potrąceniu,duży,spokojny MA DOM

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 17:23 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Napisałam pw, dziękuję serdecznie.
Joachim już w drodze do lecznicy, wraz z małą tri. On jest taki grzeczny, tak ładnie dał się zapakować do transportera. Ale ciężki jest ten kot! No ale jak się tyle je... :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lis 17, 2010 17:38 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

anita5 pisze:Obrazek Obrazek

Prawda, że piękny?

jaki on jest cudny!
te zamknięte oczęta, ze wydawało sie, iz ich nie ma, miał po prostu zacisnięte z bólu, jak on musiał cierpieć :(

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lis 17, 2010 21:14 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

anita5 pisze: Ale ciężki jest ten kot! No ale jak się tyle je... :wink:

W końcu coś się kotu od życia nalezy, no nie? :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 18, 2010 7:52 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Achimowi wszystko się świetnie goi, jest przegrzeczny i bardzo sympatyczny, lecz niestety telefony o niego się nie urywają :( on potrzebuje tylko ciepła, poduszeczki i 1 metr kwadratowy by się wylegiwać właściwie sobie tylko podrzemuje i ciagle gada i gada i opowiada nam swoja historię w kocim języku.... a zima idzie.... czyżby ludzie woleli tylko świecące zimne plastiki, a nie futrzastego rozmruczanego przyjaciela........

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Czw lis 18, 2010 8:18 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Bakeneko pisze:Achimowi wszystko się świetnie goi, jest przegrzeczny i bardzo sympatyczny, lecz niestety telefony o niego się nie urywają :( on potrzebuje tylko ciepła, poduszeczki i 1 metr kwadratowy by się wylegiwać właściwie sobie tylko podrzemuje i ciagle gada i gada i opowiada nam swoja historię w kocim języku.... a zima idzie.... czyżby ludzie woleli tylko świecące zimne plastiki, a nie futrzastego rozmruczanego przyjaciela........

dobrze, że nie umie mówić w ludzkim języku bo jego historia to pewnie samo zło :( , dobrze, że teraz ma swoją podusię w ciepłym domku i Dużych, którym wreszcie może zaufać i kochać :1luvu:
a co do tych plastików to lepiej sie nie wypowiem, bo musiałabym użyć "słów"
niestety tak jest, że większość ludzi woli czyściutkie mieszkanko od takiego przyjaciela, to smutne ale jakże prawdziwe
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lis 18, 2010 8:32 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Anitko.
Napisałam PW.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lis 18, 2010 14:52 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Mulesia pisze:Anitko.
Napisałam PW.

Odpisałam. Dziękuję! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie lis 21, 2010 10:13 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Co nowego u Achimka?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lis 21, 2010 10:38 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Pieniążki za ogłoszenia dla Joachima przed chwilą poszły.

Cat Angel to solidna dziewczyna, więc wkrótce wieści o Joachimku będą w wielu miejscach w internecie.

Oby to pomogło. :kotek:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lis 21, 2010 11:01 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Mulesia :1luvu:
Chciałam Ci bardzo podziękować za zasponsorowanie ogłoszeń dla Joachimka. Jest ich ogromnie dużo, wiedzę to, bo ja je aktywuję.
Ogromne dzięki dla CatAngel, która te ogłoszenia robi. :1luvu:

Mam nadzieję, że się ktoś zakocha w nim. Jest słodki bardzo.

Wypiszę dziś wpłaty i wydatki, tylko muszę się uporać z papierkologią do szkoły.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie lis 21, 2010 16:01 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Wpłaty dla Joachima:

100 zł - Liwia_
50 zł - Kasia5000
100 zł - PańciaM
20 zł - Katia80 (bazarek AniaG)
10 zł - wanila (bazarek AniaG)
10 zł - AniaG
20 zł - rakanna
50 zł - Dorota P
25 zł - fliege36 (bazarek amyszki)
15 zł - dagmara-olga (bazarek amyszki)
10 zł - tamiss (bazarek amyszki)
10 zł -alessandra (bazarek AniaG)
Razem: 420 zł

Wydałam:
70 zł - wizyta u weta (w tym antybiotyki i zastrzyk na obrzęk oka)
170 zł - pobyt w lecznicy (w tym badania krwi, morfologia i biochemia, rtg ciałka, usunięcie zęba, zastrzyk przeciw pasożytom)
150 zł - puszki animondy, żwirek, suche RC

Zostało 30 zł.

Nie znam jednego nicka, proszę o ewentualną informację, to poprawię.

Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc, finansową, bazarkową, ciepłomyślową, a także w ogłaszaniu... Mulesia! :1luvu:
Za ogłoszenia także dziękuję najserdeczniej mahob, Liwii_, Justynie8585. :1luvu:

Tak bym chciała, żeby Joachim znalazł spokojną przystań. Jemu naprawdę potrzebna jest tylko miseczka, poduszka i spokój.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lis 22, 2010 1:19 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

anita5 pisze:Tak bym chciała, żeby Joachim znalazł spokojną przystań. Jemu naprawdę potrzebna jest tylko miseczka, poduszka i spokój.
Też bym chciała, bardzo... Co ten kot musiał przejść - tak bardzo zasługuje na stały, spokojny, bezpieczny dom...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon lis 22, 2010 8:48 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

za domek dla Achimka :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lis 22, 2010 19:48 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

Dziś Joachim po raz pierwszy przy mnie drapał na drapaczku (ma w swoim pokoju taki nieduży drapak), a potem się wił z boku na bok. Taki zadowolony. Zaczął więcej chodzić, chociaż ma dni, kiedy tylko leży i gada - wtedy nawet miseczkę trzeba pod pysio podstawiać.
Jest kochanym kotem.
Boi się grzechoczących myszek! 8O :|
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 23, 2010 7:25 Re: Starszy,pęknieta czaszka,kręgosłu strzaskany,TAK SKRZYWDZONY

anita5 pisze:Dziś Joachim po raz pierwszy przy mnie drapał na drapaczku (ma w swoim pokoju taki nieduży drapak), a potem się wił z boku na bok. Taki zadowolony. Zaczął więcej chodzić, chociaż ma dni, kiedy tylko leży i gada - wtedy nawet miseczkę trzeba pod pysio podstawiać.
Jest kochanym kotem.
Boi się grzechoczących myszek! 8O :|

małymi kroczkami ale do przodu, tak trzymaj Achimku, ciotki trzymają kciuki za Ciebie :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]