Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 16:52 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

do góry ślicznotki!!!
co to nikt o was nie pamięta??? 8O 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 16, 2010 20:07 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Ja ja ja pamiętam!
Nawet teraz w mojej małej społeczności lokalnej kazałam rozsyłać :> Tam, gdzie przedtem kazałam rozsyłać tylko Busię (prawdopodobnie ma już dom) i Pusię (wizyta przedadopcyjna 6 grudnia, ale pani jest zakochana), więc liczę, że dziewczynkom przyniesie to szczęście :D

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 16, 2010 21:34 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

oj,to dzięki,bo dziewczynki takie kochane ze szok..szkoda aby się marnowały w DT bez swojego ludzia..
ale pamietasz że jako dwupak albo na dokocenie,aby nie były samotne bo bardzo towarzyskie są :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lis 16, 2010 22:13 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Wiem wiem, już Ty się nie martw, ja im krzywdy zrobić nie dam :>
Zresztą, jak po singla ktoś zadzwoni, to albo Ty go przekabacisz, albo Triaga pójdzie, nie ma tego złego... Byleby dobre domki się trafiały, o! :)

Szalony Kot

Post » Wto lis 16, 2010 22:23 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

noooo,TriAga albo Erneścik,a jeszcze będę miała rudego od Marzenoia 11 tylko musi go złapać :roll:

smarti

Post » Wto lis 16, 2010 23:19 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

no krzeseł mamy sześć ale usiaąść nie ma gdzie bo wszystko zajęte..

smarti

Post » Śro lis 17, 2010 23:00 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

No to niczym u mnie - sześć krzeseł, dwa fotele, kanapa.... a jak człowiek na moment klapnie to już ma futro obok kolan patrzące wzrokiem: "no jak mogłaś tam usiąść, to moja miejscówa?"
Ja ze swoimi ogonami to nawet się ścigam do fotela i najczęściej przegrywam :)
magdajedral

Post » Śro lis 17, 2010 23:01 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

A tam w ogóle to co tutaj też taki zastój?
Piekne panienki szukają domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Czw lis 18, 2010 0:16 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

no właśnie-malo kto bywa.
Musze się ruszyć z ogł dziewczynek chociaż tak im tu dobrze a i mnie z nimi że w ogóle nie mam motywacji..
Dziś poznają się z TriAgą :piwa: :piwa: :mrgreen:

smarti

Post » Czw lis 18, 2010 0:18 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Rusz się rusz, kotki potrzebują pomocy, a fama się niesie, że u Ciebie najlepiej i nie chcą iść nigdzie indziej :P

Szalony Kot

Post » Czw lis 18, 2010 0:22 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

no właśnie :D
jakbys mi podala jakieś linki to bym mogła je podrzucać żeby nie spadały to się powoli wdrożę.
bo ja do ogł to mam jakiś lęk i nie mogę się z tego powodu za nie zabrać :oops: :oops: :oops:

smarti

Post » Czw lis 18, 2010 0:24 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Ja to tak tylko je na FB edytuję i rozsyłam ten link po świecie :oops:
I pewnie za chwilę wrzucę je na wątek kotów na gronie. Ale tak dalej w ogłoszeniach to też nie jestem zbyt biegła. CatAngel mogłaby nas podszkolić :D

Szalony Kot

Post » Czw lis 18, 2010 0:45 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

nooo, trzeba ją poprosić ..

Byłam teraz u panienek-troszkę jeszcze na siebie burczą jak się mijają ale nie jest żle.

Martwi mnie tylko ze ADHD Laluni gdzieś znikło bezpowrotnie.
Już nie biega jak wariatka,już mnie nie hapsa jak ją glaszcze-przeciwnie chodzi powoli i dostojnie poleguje na posłanku i rozkłada się do miziania i bardzo przy tym buczy. zero w niej świra i jej złośliwośc gdzieś znikla.
Je i pije b. ladnie chumorek tez ok ale zrobiła się jak stary znudzony kot a jeszcze tydzień ,dwa temu była świrniętra i nie mogła usiedzieć w miejscu.
Co to może być???????????

czy mogła się tak bardzo zmienić jak wreszcie się poczuła u siebie w domu (przyszła z Palucha ok 1-go pażdziernika), czy dzieje się z nią coś złego?

co do Chmurki to tez się trochę martwię-była niejadkiem jak była sama w pokoju. Jak dołączyła do dwupaku i Lali tak z 5 tyg temu to zaczęła jeśc każdy posiłek z innymi i dziś jest pulpecikiem.Powinnam ją odchudzić ale jak???

co mam z nimi robić?

smarti

[poprzednia][następna]