Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 21:04 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

KaleidoStar pisze:O a to jedno z sobotnich...

Obrazek

piekny kon :1luvu: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro lis 17, 2010 21:16 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

No, śliczna jest :) A mi serce skradła Pasia

Obrazek
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro lis 17, 2010 21:31 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

ale piekna :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Śro lis 17, 2010 21:43 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

No, i kochaniutka jest :)

Mama mi własnie wysłała smsa "Zamów w końcu tę komodę"....

No i siedzę teraz i szukam komody do pokoju.. cięęęężko idzie. Jedna mi się super mocno podoba, ale kurczę..droga.. i umiarkowanie pasuje do regałów :P

A w tej zakochałąm się przed chwilą :D http://allegro.pl/komoda-meble-kolonial ... 49931.html
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro lis 17, 2010 21:48 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

KaleidoStar pisze:No, i kochaniutka jest :)

No i siedzę teraz i szukam komody do pokoju.. cięęęężko idzie. Jedna mi się super mocno podoba, ale kurczę..droga.. i umiarkowanie pasuje do regałów :P

A w tej zakochałąm się przed chwilą :D http://allegro.pl/komoda-meble-kolonial ... 49931.html

o qrde..to nie moj styl..ale sama w sobie jest ladna :ok: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Śro lis 17, 2010 21:55 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ten wątek ma ciekawy tytuł :) czy wiecie, że dzisiaj, 17 listopada jest Dzień Czarnego Kota? Obrazek
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Śro lis 17, 2010 22:07 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Oo, nie wiedziałam.. Tzn wiedziałam, że jest taki dzień..ale zdawało mi się, że wiosną...
Majorka, dzięki :)

KaleidoStar

Post » Śro lis 17, 2010 22:10 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ania u Pućki jest Kuba i Danusia sie z nim umawia :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro lis 17, 2010 22:11 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ciepła pisze:Ania u Pućki jest Kuba i Danusia sie z nim umawia :mrgreen:

ciii :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lis 17, 2010 22:11 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Już mamy łapki na pulsie :D

KaleidoStar

KaleidoStar pisze:No, i kochaniutka jest :)

fajna komoda :1luvu:
ale bedzie Ci pasowala do calego wystroju?
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lis 17, 2010 22:12 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

KaleidoStar pisze:Oo, nie wiedziałam.. Tzn wiedziałam, że jest taki dzień..ale zdawało mi się, że wiosną...

Ja mam dwie czarnule :1luvu:
Ale najważniejsze żeby czarne koty nie były uważane za fatum, nieszczęście, pech i za obiekt satanistycznych praktyk :strach:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Śro lis 17, 2010 22:14 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Majorka pisze:
KaleidoStar pisze:Oo, nie wiedziałam.. Tzn wiedziałam, że jest taki dzień..ale zdawało mi się, że wiosną...

Ja mam dwie czarnule :1luvu:
Ale najważniejsze żeby czarne koty nie były uważane za fatum, nieszczęście, pech i za obiekt satanistycznych praktyk :strach:

ja mam jedna czarnule..6 kg szczesliwej kotki :1luvu: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro lis 17, 2010 22:14 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Umiarkowanie ;) Ja potrzebuję dość konkretną, tzn... musi mieć wymiary ok 90 wysk, 120 długa i ok 50 cm głęboka.. Bo na niej będzie stac akwarium to wielkie...
Szukam sosnowej, pasującej do kupionych kiedyś w Ikei regałów Abo. Kolorystycznie turkus nawet mi pasuje, bo ściany będą kremowe, a dodatki turkusowe i fioletowe, lampa - kula papierowa - różowa :D

KaleidoStar

[poprzednia][następna]