K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 18:03 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

j3nny pisze:jeszcze raz o Flipie i Flapie
mam tylko mail jako kontakt, czyj nr podawac?

Ja też mam w ich ogłoszeniach tylko ten mail; numeru nie było.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Śro lis 17, 2010 20:56 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Beyonce i Tina już są w swoich domkach. Prince został wstępnie zarezerwowany, czeka na szczepienie. Mama Negra jedzie jutro na sterylkę, napiszę dla niej nowe ogłoszenie ... a Tepsy nadal nikt nie chce :(
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Śro lis 17, 2010 21:38 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Czy macie na stanie jakąś kocinkę płci żeńskiej, młodziutką (do 4-5 miesięcy), czarną?
Pani która wzięła przez nasz gabinet wet. kotkę powiedziała, że mamy najfajniejsze koty i szuka dla znajomych kici :D
Nie mam pojęcia jakie warunki i jaki dom, trzeba będzie sprawdzić.
Proszę podajcie mi nr tel do osób u których takie kicie są.
Dzięki

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Śro lis 17, 2010 21:42 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

A kocurka by nie chciała?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro lis 17, 2010 21:44 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

keria pisze:Czy macie na stanie jakąś kocinkę płci żeńskiej, młodziutką (do 4-5 miesięcy), czarną?
Pani która wzięła przez nasz gabinet wet. kotkę powiedziała, że mamy najfajniejsze koty i szuka dla znajomych kici :D
Nie mam pojęcia jakie warunki i jaki dom, trzeba będzie sprawdzić.
Proszę podajcie mi nr tel do osób u których takie kicie są.
Dzięki

U Tweety jest malusia Haneczka.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 17, 2010 22:06 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

właśnie chce koteczkę, ale nie mam pojęcia, czy koniecznie - nie ja rozmawiałam z tą osobą.
Ok, w takim razie podam tel do Tweety, mogę?

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Śro lis 17, 2010 22:34 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

keria pisze:właśnie chce koteczkę, ale nie mam pojęcia, czy koniecznie - nie ja rozmawiałam z tą osobą.

musisz:) Haneczka ma 3 miesiące, czarne kocurki mamy trochę starsze, to Sezam i Tymianek (Majeranek?)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 17, 2010 23:10 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

1,5 kilo 19-letniego Fuksa

Obrazek

Stefuś po operacji

Obrazek

"apartament z kuchnią polową" Murzyna spod Bochni skazanego na uśpienie z powodu .... starości. 11 lat dla małego psa psa to faktycznie już wiek matuzalemowy ;[[
Obrazek

Tweety

Post » Śro lis 17, 2010 23:33 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

przypominam o zgłaszaniu się do Kosmy w sprawie kwest w GK.
Kosmo, prosimy o grafik, nie ma duzo czasu.
Kto chce/potrzebuje plakat reklamujący kociego Mikołaja do powieszenia w miejscach wybranych?

Tweety

Post » Śro lis 17, 2010 23:44 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:przypominam o zgłaszaniu się do Kosmy w sprawie kwest w GK.
Kto chce/potrzebuje plakat reklamujący kociego Mikołaja do powieszenia w miejscach wybranych?

wybacznie za bycie trochę off.
Jutro z rana zrichtuję grafik, tymczasem proszę o żwawe zgłaszanie się, bo trochę z tym kiepsko.
Dla mnie poproszę plakaty. Mogę wywiesić na trzech piętrach.
Aga, czy te zdjęcia nie są zbyt kiepskie?
Powiedz tylko a zrobimy sesję.

Toszo, wybacz, że się ociągami z sesją. Jeśteś w domu w sobotę jakoś popołudniu?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro lis 17, 2010 23:46 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

kosma_shiva pisze:

wybacznie za bycie trochę off.
Jutro z rana zrichtuję grafik, tymczasem proszę o żwawe zgłaszanie się, bo trochę z tym kiepsko.

Toszo, wybacz, że się ociągami z sesją. Jeśteś w domu w sobotę jakoś popołudniu?

bardzo dobre, zaraz ocenisz plakacik

Tweety

Post » Śro lis 17, 2010 23:51 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:wybacznie za bycie trochę off.

bardzo dobre, zaraz ocenisz plakacik

jeszcze nie ocenisz, maleńka poprawka w nr telefonu jest niezbędna więc wraca plakat do Marcina

Tweety

Post » Czw lis 18, 2010 0:20 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:
keria pisze:właśnie chce koteczkę, ale nie mam pojęcia, czy koniecznie - nie ja rozmawiałam z tą osobą.

musisz:) Haneczka ma 3 miesiące, czarne kocurki mamy trochę starsze, to Sezam i Tymianek (Majeranek?)

Pod moją opieką (choć nie w moim domu) jest czteromiesięczna Trola, którą jako tygodniowe kocie, ktos nie do końca utopił i wrzucił do kontenera na śmieci ( rodzeństwo zostało utopione skutecznie). Trola jest nawet bohaterką łapiacego za serce (a mnie osobiście przyprawiającego od tego"łapania za serce" o mdłości) artykułu w popularnym tygodniku kolorowym. Niestety, z powodu niefrasobliwości redakcji, w tekście zabrakło czytelnych informacji że chętni sie moga zgłaszać i gdzie chętni sie mogą zgłaszać. Wiec Trola kisi sie w domu ( trochę zapomniana przeze mnie :oops: ).
mogę zeskanować i przesłać pani artykuł. Trola jest oczywiście czarna.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw lis 18, 2010 0:24 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

kosma_shiva pisze:Toszo, wybacz, że się ociągami z sesją. Jeśteś w domu w sobotę jakoś popołudniu?

Raczej pod wieczór.
A wchodzi w rachubę jakiś dzień pracujacy przed południem? Bo może kotom ze stajni, które są u mojej sąsiadki, udałony się zrobic lepsze zdjęcia. Tylko, że to trzeba robić jak męza nie ma w domu

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw lis 18, 2010 9:16 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

A jakie to są daty?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

[poprzednia][następna]