Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 16:06 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

I w dodatku dziewczyna ta prowadzi w Opolu fundacje prozwierzęcą :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto lis 16, 2010 19:50 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Witam! Czyżby chodziło o moją jutrzejszą wizytę u Scani? :) Jestem bardzo pozytywnie nastawiona i mój narzeczony również :D Jeśli chodzi o 'naszą' stronę adopcji to wszystko pójdzie dobrze jeśli tylko Scania i Phoebe (moja półroczna kocia wariatka) się wzajemnie zaakceptują i polubią :D :D :D

No i mam wielką nadzieję, że ja również zdam egzamin i Scania zostanie mi powierzona :)

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Śro lis 17, 2010 17:27 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Witaj Moniko, tak, to Ty jesteś dzisiejszym gościem Scanii :mrgreen: Jak ja lubię, jak Domek pojawia się na forum :D
Oj, mam nadzieję, że przypadniecie sobie do serca :oops:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro lis 17, 2010 18:47 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

To ja czekam na wieści "powizytowe" :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lis 17, 2010 18:49 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Narzeczony jest:d Już jedziemy na spotkanie :) Do zobaczenia!

mikamika

Post » Śro lis 17, 2010 21:06 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Scania reserved :mrgreen:
Z adopcją wstrzymujemy się, gdyż rezydentka dziś była sterylizowana i potrzebuje kilka dni spokoju.
mikamika i Radek wizytę odbyli otoczeni wianuszkiem kotów. Jak jeden mąż pchały się na kolanka i do głasków...
Wyszło na jaw, że nie dopieszczam stada :oops: :oops: :oops:
A Phoebe- widziałam zdjęcia- przepiękna, dymna i dumna :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro lis 17, 2010 21:12 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

marija pisze: A Phoebe- widziałam zdjęcia- przepiękna, dymna i dumna :1luvu:

To będą dwie gwiazdeczki, bo i Scanii na urodzie nie zbywa :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lis 18, 2010 10:01 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Z wizyty wróciliśmy bardzo zadowoleni :) Co prawda na miejscu okazało się, że Avia bardziej niż Scania jest nami zainteresowana... Scania podchodziła do nas chyba tylko z zazdrości o przytulane przez nas towarzystwo :P Radek ma wątpliwości co do Scanii (Avia go urzekła:D )

Phoebe natomiast jest już w dużo lepszym stanie. Wreszcie przytomna, zaczęła się bawić i demolować mieszkanie. "Na szczęście" kołnierz uniemożliwia jej wiele rzeczy. Czekamy z niecierpliwością na nową kocią koleżankę. :)

mikamika

Post » Czw lis 18, 2010 10:40 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

mikamika pisze:Z wizyty wróciliśmy bardzo zadowoleni :) Co prawda na miejscu okazało się, że Avia bardziej niż Scania jest nami zainteresowana... Scania podchodziła do nas chyba tylko z zazdrości o przytulane przez nas towarzystwo :P Radek ma wątpliwości co do Scanii (Avia go urzekła:D )
Trudna decyzje będzie :wink:

mikamika pisze:Phoebe natomiast jest już w dużo lepszym stanie. Wreszcie przytomna, zaczęła się bawić i demolować mieszkanie. "Na szczęście" kołnierz uniemożliwia jej wiele rzeczy. Czekamy z niecierpliwością na nową kocią koleżankę. :)
:ok:

Szkoda, że nie moglam Was poznać :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lis 18, 2010 10:58 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

[quote="mikamika"]Z wizyty wróciliśmy bardzo zadowoleni :) Co prawda na miejscu okazało się, że Avia bardziej niż Scania jest nami zainteresowana... Scania podchodziła do nas chyba tylko z zazdrości o przytulane przez nas towarzystwo :P Radek ma wątpliwości co do Scanii (Avia go urzekła:D )

Bo serce nie sługa :ok:
Trzymam kciuki za najlepszy wybór :ok:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw lis 18, 2010 12:56 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Avia ma wizytę zapoznawczo-adopcyjną w sobotę. Państwo z dziewięciolatkiem :D
Jak zwykle, poproszę o kciuki :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw lis 18, 2010 14:38 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Kciuki są :ok:
mikamika, trudna decyzja, czasami (a nawet często) tak jest że kot sobie wybiera właściciela :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 18, 2010 14:54 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Być może zdarzy się tak, że panią, która przyjdzie do Avii urzeknie Scania i wtedy problem rozwiąże się sam :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie lis 21, 2010 0:46 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Avia nie pojechała :cry:
Szczegóły jutro.
Jestem wściekła.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie lis 21, 2010 10:55 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

O matko. To co to za ludzie, że takie negatywne wrażenie?

mikamika

[poprzednia][następna]