http://moda.allegro.pl/super-wygodne-ko ... 21755.html
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Nawet nie patrzę, bo mojego pewnie też nie ma
olamichalska pisze:melduję się na wątku..
chciałam napisać ad vocem...
myślę, że decyzja o sterylizacji kotki która zawitała do villemo została podjęta zbyt pochopnie...
można było ją zdiagnozować palpacyjnie, a wet popełnił też błąd że jej nie zbadał, tylko w ciemno wykonał życzenie klientki..
ale "mleko się już rozlało" i nie ma co do tego wracać...
pisząc że villemo jest jej winna dozgonną miskę miałam na myśli dalszy los kotki, bo jeśli jest miziasta i przytalaśna, to co dalej?
wróci na dwór? może warto poszukać jej lokum? wszakże troszczymy się głównie o koty..
może być też tak że ma właściciela, jest kotką wychodzącą i dlatego nie boi się ludzi, zabłądziła i przyszła w gościnę..
może warto zostawić informację u weterynarza..
Pompon - w ramach współpracy między czarownicami to zaadoptowałam już 3 kociaki z forum w ciągu 1,5 roku to chyba niezły wynik, prawda? i sądzę, że villemo w tej kwestii sama znajdzie sposób żeby postąpić właściwie.
olamichalska pisze:vilemo
nie wiem po co się tłumaczysz,
jak napisałam "mleko się rozlało" i nie ma sensu do tego wracać...
villemo5 pisze:olamichalska pisze:vilemo
nie wiem po co się tłumaczysz,
jak napisałam "mleko się rozlało" i nie ma sensu do tego wracać...
Bo miałam wrażenie, że zostałam źle zrozumiana?
I chyba nie tłumaczę "się", tylko ogólnie, bo sytuacja dość zagmatwana wyszła.
I mam wrażenie, że masz do mnie o to żal...
jozefina1970 pisze:Wiesz co? Ja jestem tak zdesperowana, że na dobre, ciepłe, wygodne kozaki tobym nawet kredyt wzięła
Basica pisze:a ja chciałabym zgłosić do pomocy Czarownych ten wątek viewtopic.php?f=1&t=119948 założycielką wątku i opiekunką Bolka jest 15 letnia dziewczynka, która pomogła już niejednemu białostockiemu kotkowi, ale w tym wypadku nie poradzi sobie finansowo, część kosztów sfinansuję z puli TOZ Białystok, ale na całość nie starczy pieniążków (mamy pod opieką jeszcze kilka takich bied)bardzo chciałabym pokazać Wam to dziecko i jejo starania o życie kotka.... bardzo proszę pomóżmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 602 gości