KaleidoStar pisze:Asiu, ale Ty, plus 60 kilo Danusi, plus drugie tyle ja... może mieć kłopot
Ale cholera, co jest z tym imieniem..co Kuba, to
IMIE MOZE MA COS W SOBIE ALE WLASCICIELE NIE ZAWSZE SA ANIOLKAMI

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Asiu, ale Ty, plus 60 kilo Danusi, plus drugie tyle ja... może mieć kłopot
maciejowa pisze:Ja odpadam do łóżeczka, dopóki Marcelek śpi, bo później to mi nie da pospać już![]()
Dobranoc
KUBA73 pisze:KaleidoStar pisze:Asiu, ale Ty, plus 60 kilo Danusi, plus drugie tyle ja... może mieć kłopot
IMIE MOZE MA COS W SOBIE ALE WLASCICIELE NIE ZAWSZE SA ANIOLKAMI![]()
![]()
![]()
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ja odpadam do łóżeczka, dopóki Marcelek śpi, bo później to mi nie da pospać już![]()
Dobranoc
dobranoc Kasiu
KaleidoStar pisze:Oooo Kubeusz był...a ja musiałam pracować.. Buu...
Kuba, oj dobrze o tym wiem, dobrze... stety/niestetyA w ogóle, to jeśli kiedyś (tfu,tfu, odpukać) przytrafi mi się potomek, to będzie miał na imię Kuba
Kuba Jerzy.
maciejowa pisze:Dzień dobry![]()
A ja tez mam Kubę. Syna
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Oooo Kubeusz był...a ja musiałam pracować.. Buu...
Kuba, oj dobrze o tym wiem, dobrze... stety/niestetyA w ogóle, to jeśli kiedyś (tfu,tfu, odpukać) przytrafi mi się potomek, to będzie miał na imię Kuba
Kuba Jerzy.
haha Aniu chcielismy tak z Kuba nazwac naszego syna
KaleidoStar pisze:Hihi, no to się, Kuba, pilnuj terazBo się rzucą na Ciebie wygłodniałe harpie, tratując biedną Asię po drodze
KaleidoStar pisze:Nawet nie wiesz, jakie masz szczęście, że my Cię tak lubimy
No ale Kuba chyba swój rozum ma i wie, że tylko na Ciebie może patrzeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, Tygrysiątko i 43 gości