Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 22:00 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Na pewno szybko pokocha swoja nową Dużą, prześliczna jest. Tak bym chciała jeszcze czarnuszka, rudego, niebieskiego, długowłosego... i w ogóle najlepiej z każdego po jednym :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto lis 16, 2010 22:03 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

shalom pisze:Na pewno szybko pokocha swoja nową Dużą, prześliczna jest. Tak bym chciała jeszcze czarnuszka, rudego, niebieskiego, długowłosego... i w ogóle najlepiej z każdego po jednym :lol:

Hehehehe, ale jak takiej ilości zapewnić miłość? Trzeba by się multiplikować w światach równoległych :) I w każdym miałabym trzy inne koty :D ;) :ryk:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Wto lis 16, 2010 22:04 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

fajowski blog :D
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Wto lis 16, 2010 22:08 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Miss pisze:fajowski blog :D

Gracias! A to dopiero początek :D 8)

Weihaiwej

Post » Wto lis 16, 2010 22:53 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Agata malutka na 100 % nie zapomni tego kochanego domku z tymi kochanymi ludźmi i kochanymi kotami w którym spędziła tyle wspaniałych dni :) kawał wspaniałej roboty, naprawde szacun- dzięki Wam to teraz tylko kwestia kilku dni żeby poczula się bezpiecznie między nowymi Dużymi :flowerkitty:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Śro lis 17, 2010 8:31 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Oj, a ja wczoraj tak dużo o Czarnulce myślałam. Na pewno szybko poczuje, że w nowym domku czeka ją wiele dobrego, wiele serca :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lis 17, 2010 16:12 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Choroba mnie rozłożyła, to wreszcie miałam czas doczytać ten fajny wątek :)
Nasza Migotka też upodobała sobie moją głowę do spania :1luvu: Generalnie uwielbia wtulać się w moja twarz, lizać i podskubywać różne części twarzy, włosy i uszy :D

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Śro lis 17, 2010 18:09 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

elu pisze:Choroba mnie rozłożyła, to wreszcie miałam czas doczytać ten fajny wątek :)
Oj, przykro mi z powodu choroby :( Ale, jak widać, nie ma tego złego... ;)
Nasza Migotka też upodobała sobie moją głowę do spania :1luvu: Generalnie uwielbia wtulać się w moja twarz, lizać i podskubywać różne części twarzy, włosy i uszy :D

Specjalistką - lizaczkiem była mała, ale wtulać się w moją głowę lubią wszystkie :)

Wbrew temu, czego się spodziewalismy, Bisou nie okazuje tęsknoty za małą, nie płacze i nie ma depresji ;) O dziwo, wrócił do łóżka, znowu się bawi piłeczką i domaga się pieszczot :1luvu: My też, o dziwo, nie odczuwamy pustki - bo koty są jakby bardziej z nami. Szczególnie widać to po Bisou, bo Cookie zawsze wolał nas. Z nowego domu mam też wieści, że duzi zostali w nocy podeptani przez małą, więc nie martwię się już aż tak :)

Cookie zaliczył kolejną wizytę u weta, wszystko jest w porządku i nawet doktor się zdziwił, że węzły chłonne mu szybko maleją. Uff!

Weihaiwej

Post » Śro lis 17, 2010 19:08 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

No to się tylko cieszyć :ok: A co mu było? Wiadomo?

sunshine

Post » Śro lis 17, 2010 20:49 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

A jak tam malutka?... jakieś wieści z nowego domku?... :)
:ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro lis 17, 2010 20:55 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

No to tak:
Nie wiadomo, co Cookiemu było/jest - dokończymy leczenie, żeby się nie okazało, że jest tylko "zaleczone".

A o małej mamy tylko wieści z rana: jak tylko położyli się spać, wyszła z ukrycia i łaziła po nich, bawiąc się, liżąc itp. :D jak to zwykle robiła :) Kamień z serca!
Ale jeszcze czekam na więcej informacji :)

Weihaiwej

Post » Śro lis 17, 2010 21:26 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

To tak jak moja dzikuska na początku, bo była totalnie dzika, wyszła z ukrycia dopiero jak światło było zgaszone a my w łóżku, wtedy wszystko obczajała, nawet po nas przeszła. Natomiast mój kocurek olewatorek pierwszej nocy uwalił się na naszych nogach, taki z niego proludzki kotek :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw lis 18, 2010 13:43 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Okazało się że Manhattan mojej siorki brat Lizzie jest Manhattanką :oops:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Czw lis 18, 2010 16:14 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Isollde, a to niespodzianka :P ;) I co siostra na to?

Dzisiaj taki paskudny dzień, nie mam na nic siły i czuje, że coś mnie rozkłada. Koty też śpią cały dzień - ale, powiedzmy, że dla nich to norma.. ;)

Weihaiwej

Post » Czw lis 18, 2010 16:38 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

No to czosnek- ja zawsze pod postacią sosu, którym okraszam wszystko dosłownie :lol:

sunshine

[poprzednia][następna]