Renatab tak jak pisałam na pw, najwcześniej, gdy na bank będę mogła go zabrać to sobota, podejdę tam dziś po pracy, ale po zmroku posesja jest pozamykana i raczej nikt mnie tam nie wpuści, a Kuba nawet jak będzie to zawołany nie przybiega do mnie [dla niego to dobrze, bo dwie posesje dalej mieszka gołębiarz].
Nie mogę przechodzić przez siatkę, raz z moim stabilizatorem nie dam rady, dwa nie mogę zadrzeć z ludźmi mieszkającymi w okolicy, bo obok są moje dwa tymczasowe psy a ludzie tam są bardzo nieprzychylni dla zwierząt, otruli mi tam już mojego osobistego psa, muszę wszystko rozegrać bardzo delikatnie.
Podejdę do tych jedynych sąsiadów, którzy nie pozostali obojętni na los kotów i poproszę, aby mi pomogli w przechwyceniu Kuby przed sobotą, to dzięki nim udało się złapać Kasię, Kubę też przechwycą, ale potrzebna dogodna okazja, im jest łatwiej poruszać się swobodnie po tej posesji.
Kubę mogę na chwilę zamknąć w klatce wystawowej, którą mam na posterylkowe dziczki, bo chwilowo stoi pusta, jeśli chodzi o transport do Warszawy to niezawodna Arcana pomoże [Grażyno bardzo Ci dziękuję przy okazji

], mamy już dopracowane przesyłki Warszawa – Łódź.
Dziewczyny ja na prawdę nie mogę tam szaleć, bo koty pojadą, ale moje tymczasowe psy zostaną, nie wiadomo jak długo, bo chętnych na nie brak a już wystarczające mam nieprzyjemności za to, że psy szczekaja.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/