Dzięki! Promyk wchodzi do klatki i siedzi cichutko.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
kurcze,co za ludzie-bez serca-czy nikt z tego bloku go nie może wziąć?? przecież to tylko jeden kotek który pragnie mieć swoj kąt..co za ludzie... trzeba się spieszyć z szukaniem mu domku,zeby nikomu do głowy nie przyszło wezwać straży miejskiej-u nas dopiero co tak bylo-ledwo dziewczyny założyły wątek a już kicia zwineli na Paluch
Pomieszczenia są, ale nie dla kotów. Ja robię co mogę i bardzo proszę o zaprzestanie dołowania mnie w każdym poście. Jeżeli ktoś może go wziąć, proszę o kontakt. Przywiozę osobiście.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Z tym niestety jest problem, bo ja naprawdę nie mam gdzie