S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 16:14 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Ja również 30 poproszę i nr konta...

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Wto lis 16, 2010 17:52 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

ale się cieszę
:ok: gazetka jest super.super :ok:
a za tytuł nalezy się nagroda....np w postaci kotka :mrgreen:
bardzo Wam za nią dziękuję i sponsorom też :kotek:
swoją drogą postarajcie sie kto umie pisac popisac kolejne artykuły-cooo
np niedługo zima, można napisać o okienkach piwnicznych i o tym ,że one zamarzają...
zresztą tematów jest sporo, można o kocich przypadłościach
psiareczkom trzeba tez powiedzieć niech coś napiszą

Lidka-dzięki-zadzwonię jutro jak odebrać kuraka

a teraz kolejne wieści

Tosiowy dom pisze....

Witam Pani Iwonko,
Tosia jest nadal typem samotnika tak wiec buszuje raczej w nocy kiedy śpię.
Byłam z nią u Pani doktor weterynarii, została odrobaczona i wkrótce pójdę
z nią na usunięcie kamienia nazębnego oraz jednego ząbka.
Poza tym kiedy uda mi się ją wziąć na ręcę, to jest bardzo przymilna.
Serdecznie Panią pozdrawiam,
Grażyna

Kolejny Fivkowy Franka i Kuby pisze....

Witam serdecznie!!!

Kotki mają się świetnie, pobyt u nas im służy:) Futerka lśniące, brzuszki pełniutkie, zawsze skore do zabawy. Z Franka to prawdziwy obieżyświat - każda szafka, szufladka, szczelina, koszyk muszą zostać zwiedzone - poza tym strasznie łobuzuje;). Kuba to dostojny lew kanapowy, który na okrągło domaga się głaskania po brzuszku - świetnie przy tym mruczy. Czasami lub przyłożyć Frankowi na uspokojenie.

Postaram się podesłać jakieś zdjęcia naszych tygrysków w świątecznej odsłonie.
Pozdrawiamy
Kasia i Grzegorz

na fotki Piętaszka i Czarnulka tez czekam-mają być :wink:

...a w schronisku...
Wczoraj domy znalazły dwie czarne małe dziewuszki i dymny młodzieniec
nie dzwoniłam, okropny młyn mam w pracy-jutro drynknę

a dziś rano byłam umówiona z jedną pania w sprawie adopcji
ikazło się ,że to domek naszej Agusi-
( nie wiem czy kto pamięta, biało-bura koteńka)
chciał sie dokocić :mrgreen:
Agusia za towarzysza dostała Hermesa-teraz kciuki trzymajmy, żeby się dogadali

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lis 16, 2010 19:21 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

plakaty na dzień otwarty :kotek:

Obrazek

Obrazek

M_o-dzieki za propozycję, nic sie nie szykuje chyba, ale kto wie, kto wie...

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lis 16, 2010 20:55 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Spróbuje popchnać dalej plakaty. Tylko, że to tylko psie plakaty. Naszych, kotkowych nie będzie?

Mimo, ze nie lubię zwierzęcych opowieści w pierwszej osobie o domu w gazetce przeczytałam ze łzami w oczach.

Dodajcie 30 gazetek.
Wpłaty tylko przez konto fundacyjne?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 16, 2010 21:07 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

sliczne gazetki :1luvu:
i dobre wiesci z kocich domów :1luvu:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto lis 16, 2010 22:04 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Czy ktoś mógłby dołożyć za mnie na gazetki? Ja skromnie, tylko na 10 sztuk, ale na koncie nie mam nawet tego. :oops: W gotówce i owszem, także potem na pewno oddam. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Wto lis 16, 2010 22:06 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

My też 30 sztuk. Na konto Niekochanych z dopiskiem, że to gazetkowe?

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Wto lis 16, 2010 22:07 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Witam i ja,
Zagoniona jestem ostatnio wiec nie piszę, ale zaglądam na forum.

Też zapisuję się na 30 szt gazetek i cieszę się, że takie fajne rzeczy będą się działy;
Spróbuję też wydrukować i powiesić plakat dot. 4 grudnia u mnie w pracy,
może się ktoś skusi na akcję.

Kociarze na taki dzień niestety nie mogą zaprezentować sztuczek jakie robią
ich podopieczni, chyba że pokażemy Host (czyli poradnik jak dać nogę/łapkę ze schroniska ;)
Może ciekawy byłby pokaz filmików z kocimi harcami? lub ładnych i śmiesznych zdjęć?
Np.; dzisiaj widziałam filmik jak kot broniąc swojego terytorium ofukał aligatora i przepędził go
z powrotem do wody; kot posunął się nawet do tego żeby go pacnąć łapą - widocznie aligator
nie był głodny.
Może dałoby się wykombinować na szybko jakąś grę z kocimi elementami, tam będą przecież
dzieci - więc grę typu planszówka, loteryjka, gra ruchowa czy malowanie/ rysowanie powinno
się udać przeprowadzić. No i gdyby ktoś sławny się zjawił i poopowiadał jak to dobrze mieć
zierzaka - taki wabik też byłby dobry. Tyle moich pomysłów, można się śmiać i komentować ;)

Świetne wieści o adopcjach, cały czas trzymam kciuki za domki.
Ja mam z kolei informacje od Pani, która adoptowała Siwuszkę z Będzina,
też wszystko oki, ale drugiego kota nie potrzebują bo sam z siebie przybłąkał się
im kocur i też się nim opiekują.

pozdrawiam wszystkich
Kli

Kli

Od: Wto lut 16, 2010 15:24

Post » Wto lis 16, 2010 22:39 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Dałam plakat na moją stronkę:) http://www.qnisie.harc.pl/
Gosiara

Post » Wto lis 16, 2010 23:56 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Ja postaram się plakat wywiesić u mnie w pracy, chyba że szef się nie zgodzi :)
Tak czy siak gazetkę sobie wydrukuję (jak już będzie gotowa - jakieś zmiany będą jeszcze tak?) i jak coś, będę cichaczem klientom rozdawać :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lis 17, 2010 7:17 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

tez zaplace za 30 sztuk
mam pytanie: ten kupon na darmowa sterylizacje mozna zrealizowac na Brynowie czy u innego weta?
o Luli napisze wieczorem bo teraz pedze
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Śro lis 17, 2010 8:44 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Witajcie z rana :1luvu:

To mamy w sumie uwaga, uwaga: 540 sztuk :piwa: :piwa: :piwa: Muszę ujawnić :wink: , że joluka wysłała za 60 sztuk, a nie za 30, jak napisała...
Nie spodziewaliśmy się, aż takiego odzewu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za chwilę gazetka pojedzie do druku.
Jeszcze raz wiekie, wielkie dzięki... Chociaż wiem, ze dziękowac nie trzeba, bo wszyscy robicie to dla Niekochanych...
Może akurat, coś z tego będzie...

Później wkleję poprawioną (zmiany sa niewielkie w sumie) - jak ktoś chce i ma możliwość sobie wydrukować i rozdawać w pracy czy w innym miejscu, to byłoby super!
Nr konta też prześlę później tym osobom, którym jeszcze nie wysłałam. A można też podać Małej1 na akcji.

Narazie nie piszę o następnym numerze - zobaczymy jak to wszystko wyjdzie... Ale jakby co, to czekamy z Siriwanem na wsparcie (Ronnie - może znajdziesz trochę czasu i pomysła na jakiś malutki artykulik? Wiem, że Ty ładnie piszesz. Ale wiadomo - szkoła... Dziewczyny też dostają wycisk... Innych osób piszących niestety nie znam).
Tak czy inaczej, trzeba to przemyśleć. Czy i ew. co dalej.
Narazie trzymamy kciuki za akcję w sobotę, za domki :ok: :ok: :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro lis 17, 2010 9:55 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Ewaa6 - kupon na darmową sterylizację można realizować tylko na Brynowie

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Śro lis 17, 2010 11:26 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Zebym potem nie zapomnial - jak wroce do domu dam znac jak dlugie moga byc artykuly do gazetki. Miejsce jest dosc ograniczone ze wzgledu na format, wiec teksty nie moga byc za dlugie. Cos mi swita, ze wychodzilo od 2800 do 3400 znakow na artykul, ale upewnie sie jak wroce do domu.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Śro lis 17, 2010 11:30 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Korciaczki jak już ugrzęzłyście w temacie pisania to pamiętajcie też od artykułach w gazecie PKM-owskiej, ona wychodzi w 20 000 egzemplarzy to też zawsze cóś. Więc myślę, że bez porblemu można byłoby tam dawać te same artykuły co piszecie do innych potrzeba przecież. No i do końca roku bez poruszania tematu sterylizacji, bo obecnemu prezesowi się nie podoba :evil:

NO myślę, że z kotów to Misza mógłby być ciekawym eksponatem kocim na ten piknik schroniskowy. Dopiero zrobiłby furorę jakby go na smyczce miedzy ludzi oprowadzać :mrgreen:

siriwan mogę za Ciebie puścić za gazetkę jak będę wysyłała swoje( jak dostanę konto na pw :wink: ). A Ty mi nie oddawaj tylko za to kup może z pół kilo wątróbki albo serduszek i do schronu kotom zanieś :kotek:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]