Siostrzyczka i Fuczek - już u siebie!!! :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 18:29 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

magdaradek pisze:
kiche_wilczyca pisze:bo koty mondre som :mrgreen: ja aż się boję pomyśleć, co będzie jak się skończy kwarantanna. Czy Sylwek z Krzykaczem nie bedą uczyć maluchów durnych pomysłów :? 8)

jak się skończy kwarantanna, to maluchy powinny być już we własnym domku, czego im szczerze życzę :ok: :ok: :ok:

MARZĘ O TYM :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lis 15, 2010 18:59 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kiche_wilczyca pisze:
magdaradek pisze:
kiche_wilczyca pisze:bo koty mondre som :mrgreen: ja aż się boję pomyśleć, co będzie jak się skończy kwarantanna. Czy Sylwek z Krzykaczem nie bedą uczyć maluchów durnych pomysłów :? 8)

jak się skończy kwarantanna, to maluchy powinny być już we własnym domku, czego im szczerze życzę :ok: :ok: :ok:

Też życzymy z całego serca :1luvu: inaczej maluchy nauczą się otwierać nawet lodówkę jak Pinkuś :1luvu:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Pon lis 15, 2010 19:00 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kiche_wilczyca pisze: ja aż się boję pomyśleć, co będzie jak się skończy kwarantanna. Czy Sylwek z Krzykaczem nie bedą uczyć maluchów durnych pomysłów :? 8)

Sorry Martuś, ale tak serio - koty też uczą się jedne od drugich różnych zachowań? Rozumiem, że matka wiele "pokazuje", ale w stadzie też tak jest?
Ja wciąż ta niedoświadczona :oops:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon lis 15, 2010 19:02 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kiche_wilczyca pisze:
magdaradek pisze:

się podłączam do życzeń "na krzywy ryj", że się tak elokwentnie wyrażę... :twisted:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pon lis 15, 2010 19:15 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Tak, Aguś, w stadzie tez się uczą jedne od drugiego :) Ba, potrafią się nawet namówić i współpracować

Na naszych uszakach miałam okazję kiedyś obserwować ciekawą rzecz. Jeden z królików odkrył wejście za wersalkę. Następny, który to obserwował z klatki, natychmiast po wypuszczeniu tam poleciał. Pozostałe dwa były tak rozstawione, że nie miały możliwości zobaczenia tego, co przy wersalce się działo. Jakimś cudem "załapały" bo po wypuszczeniu z klatek jak po magicznym sznurku polazły za wersalkę dokładnie w tym samym miejscu co poprzednie i to bez zawahania, jakby doskonale wiedziały, że to tam :?

WarKotka

Post » Pon lis 15, 2010 19:27 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kiche_wilczyca pisze:Ba, potrafią się nawet namówić i współpracować
8O dobre :D
Coraz bardziej koty mi się podobają :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pon lis 15, 2010 20:01 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

A o co chodzi kotu jak został nakarmiony i miźnięty, a nadal za mną chodzi, ociera sie i miaukoli?

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pon lis 15, 2010 20:02 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Ze był za krótko miziany :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 15, 2010 20:02 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Kasia od Behemotha pisze:A o co chodzi kotu jak został nakarmiony i miźnięty, a nadal za mną chodzi, ociera sie i miaukoli?

Mówi, że kocha :)
Obrazek

szybenka

żebyś się nim zajęła :mrgreen:

WarKotka

Post » Pon lis 15, 2010 20:45 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kurde, ale śliczki :!:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pon lis 15, 2010 22:01 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Kasia od Behemotha pisze:A o co chodzi kotu jak został nakarmiony i miźnięty, a nadal za mną chodzi, ociera sie i miaukoli?

Co tak mało, zwariowałaś kobieto... :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 16, 2010 15:55 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

U mojego Grubego zawsze oznacza to jedno i to samo - za mało było w tej misce :)
magdajedral

Post » Śro lis 17, 2010 8:06 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Witam maleńtaski! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 17, 2010 8:32 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kropkaXL pisze:Witam maleńtaski! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

brrrrrr,mrrrrrrr,brrrrrr,mrrrrrr
(Fuczek)

:D

WarKotka

[poprzednia][następna]