Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Co tak sie cieszysz kalair ide sprawdzic ,czy dalas jakies zdjecia swych idealnych koteczkow
anulka111 pisze:Przechwalilam swoje koty![]()
![]()
![]()
Wczoraj o 23 zorientowalam sie ,ze ktos pracowicie zakopal fure wolowinki w bialy dywanik w lazience-w efekcie pralam dywanik w pralce i musialam ,by nie halasowac wylaczyc potem pralke i dopiero dzis dokonczylam pranie
Kocurro pisze:Może którys kot chciałby Ci powiedzieć, że wolałby dostawać jedzenie częściej i w mniejszych porcjach?
zabers pisze:anulka111 pisze:Przechwalilam swoje koty![]()
![]()
![]()
Wczoraj o 23 zorientowalam sie ,ze ktos pracowicie zakopal fure wolowinki w bialy dywanik w lazience-w efekcie pralam dywanik w pralce i musialam ,by nie halasowac wylaczyc potem pralke i dopiero dzis dokonczylam pranie
Wiedziałam, ze tak będzie - napisałaś takimi dużymi literami, że nawet kot przeczytał i teraz masz za swoje.
halbina pisze:u mnie trudno namierzyć winnego... jak nie schowam masła, to po prostu znika... czasem nawet papierek znika... no ale u mnie masło lubią i koty, i psy... Inka na ten przykład...
znika też ptasie mleczko... najczęściej wtedy, kiedy jestem pod prysznicem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości