Benia odeszła...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 11:39 Re: Niewidoma Benia szuka kochającego DS!!!

Piękne! Benia wygląda na szczęśliwą :1luvu: Pozdrowienia dla nowego domku!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 15, 2010 16:00 Re: Niewidoma Benia szuka kochającego DS!!!

I nie będzie sama :1luvu: , znajdzie na pewno futrzanego przyjaciela na dobre i na złe :1luvu: :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon lis 15, 2010 22:49 Re: Niewidoma Benia szuka kochającego DS!!!

Fantastycznie!!! i jak tu nie wierzyć w ludzi :D :D :D Bądź zdrowa i szczęśliwa, Beniu! :kotek: :1luvu:
Obrazek

Nyanko

Od: Sob wrz 11, 2010 19:05

Post » Pon lis 15, 2010 23:02 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

viewtopic.php?f=1&t=113902&start=900

Jest tu relacja Pani Bożeny Z Wiśniewa - nowej opiekunki Beni:)
Obrazek

Nyanko

Od: Sob wrz 11, 2010 19:05

Post » Wto lis 16, 2010 18:03 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

hip hip hurraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domek jest super kiciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 dziękujemy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
gerardbutler

Post » Wto lis 16, 2010 23:16 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

ojej, jest dom i ja nic nie wiem?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro lis 17, 2010 18:34 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

Benia ma sie dobrze,przez dwa dni się "odkłaczała",ale ma apetyt, śpi na łóżku na mojej poduszce.Od wczoraj już mi nawet buziaki daje i sama z siebie biegnie się łasić.Posykuje na jedna z kotek, a to dlatego,ze mała skacze na Benie z partyzanta, a Benia jej nie widzi.Poza tym jest bardzo miła i bardzo lubi dzieci.Na dźwięk głosu moich synów zrywa sie z posłania i biegnie w ich kierunku na pieszczoty.Pani Ola mówiła,ze Benia zna dzieci Jej siostry, może dlatego tak do nich lgnie.Kiedy nasz mały Benio płacze Benia biegnie go pocieszyc-wdrapuje sie do łózeczka i mruczy.Bardzo wzruszajacy widok jak go chce pocieszyć.No, a mały cieszy sie i gada zaraz "ciaci" :) Tyle może na dzisiaj
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 17, 2010 23:43 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

Super wiadomości :1luvu: To masz syna Benia? :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 18, 2010 1:51 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

Catnaperka pisze:Super wiadomości :1luvu: To masz syna Benia? :ryk:

Tak Beniamin, ale Benio od małego przylgęło.Teraz hasło"Benia"to synek pyta "cio" :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 18, 2010 15:21 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Catnaperka pisze:Super wiadomości :1luvu: To masz syna Benia? :ryk:

Tak Beniamin, ale Benio od małego przylgęło.Teraz hasło"Benia"to synek pyta "cio" :)

:D
Po prostu Benia byłam Wam przeznaczona :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob lis 27, 2010 0:46 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

Benia niestety źle znosi kwarantanne poszczepienną.Już 3 razy jechaliśmy do weta.Przy okazji jest strasznie zakłaczona :( Ma odruchy wymiotne...Trzeba będzie ją odrobaczyć, ale na razie nie można.Rano znowu ruszamy do weta, bo kolacji nie zjadła,choć miała apetyt widać.Przerzuciła się na mokre, chętnie mięsko zjada,suchego nie chce teraz wcale.Co jakiś czas cos "dziamga" i kłaczki zwraca, ale możliwe,że tak często?Moje koty dostają w suchym odkłaczającą i czasami któreś zwróci, ale nie tak jak Benia(chodzi o częstotliwośc).Może dopiero ja "ruszyło",a może jestem "przewrażliwiona"Benia należy do kotów "samoobsługowych"Nie widać chęci miziania się-lubi spokój.Kładzie się na swojej podusi i dużo śpi.Pani Ola mówiła,że ona tak zawsze, ale jak patrze na moje koty to one chyba maja ADHD.Benia jest cichutka, samosia kochana.Owszem, lubi jak ja głaszcze, ale krótko, potem burczy-to znak ,że ma dosyć.Co jakis czas schodzi do kuwetki, zrobi rundkę po sypialni i znowu śpi...Mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze..
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 27, 2010 21:20 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

Też mam OGROMNĄ nadzieję, że to po prostu chwilowe.
Beniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lis 28, 2010 13:01 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

Jak myślałam, Benia strasznie zakłaczona.Ma jednak apetyt na "mokre"-wcina wszystko co jej nałożę.Uwielbia Animondę...tacki oczywiscie surowego kurczaczka i indyka.Nawet mielone wołowe dostawała, ale troszke za 'suche kupki',więc juz nie dostaje na razie.Powinna więcej pić,wiec przemycam jej wiecej sosiku w mokrym.Wczoraj na mnie nawarczała, co oznacza,że wraca do formy.Leków nie dostała, wszystko w porządku.No powiem,że pierwszy raz mam takiego "leniucha"-być może właśnie dlatego ,że mieszkała większość czasu sama tak się zachowuje.Chwilkę da się pogłaskać potem zaznacza ,że ma dosyć burknięciem i tak jej mija czas-jedzonko, spanie, rundka do kuwetki, po pokoju.Kotek naprawdę mało wymagający.Najważniejsze,że już wydaliła te kłaczyska, bo i w kupie były 8O .Troszkę żelu jej do pysia daje i potem zwraca niezłe kłębki.Doszczepienie według tabelki na przyszły piątek zaplanowane.Mam nadzieje,że będzie już tylko lepiej :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 28, 2010 16:40 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

BOZENAZWISNIEWA pisze:Jak myślałam, Benia strasznie zakłaczona.Ma jednak apetyt na "mokre"-wcina wszystko co jej nałożę.Uwielbia Animondę...tacki oczywiscie surowego kurczaczka i indyka.Nawet mielone wołowe dostawała, ale troszke za 'suche kupki',więc juz nie dostaje na razie.Powinna więcej pić,wiec przemycam jej wiecej sosiku w mokrym.Wczoraj na mnie nawarczała, co oznacza,że wraca do formy.Leków nie dostała, wszystko w porządku.No powiem,że pierwszy raz mam takiego "leniucha"-być może właśnie dlatego ,że mieszkała większość czasu sama tak się zachowuje.Chwilkę da się pogłaskać potem zaznacza ,że ma dosyć burknięciem i tak jej mija czas-jedzonko, spanie, rundka do kuwetki, po pokoju.Kotek naprawdę mało wymagający.Najważniejsze,że już wydaliła te kłaczyska, bo i w kupie były 8O .Troszkę żelu jej do pysia daje i potem zwraca niezłe kłębki.Doszczepienie według tabelki na przyszły piątek zaplanowane.Mam nadzieje,że będzie już tylko lepiej :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 29, 2010 12:39 Re: Niewidoma Benia - jest już w DS!!!:)))

BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]