Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catnaperka pisze:Super wiadomościTo masz syna Benia?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Catnaperka pisze:Super wiadomościTo masz syna Benia?
Tak Beniamin, ale Benio od małego przylgęło.Teraz hasło"Benia"to synek pyta "cio"
BOZENAZWISNIEWA pisze:Jak myślałam, Benia strasznie zakłaczona.Ma jednak apetyt na "mokre"-wcina wszystko co jej nałożę.Uwielbia Animondę...tacki oczywiscie surowego kurczaczka i indyka.Nawet mielone wołowe dostawała, ale troszke za 'suche kupki',więc juz nie dostaje na razie.Powinna więcej pić,wiec przemycam jej wiecej sosiku w mokrym.Wczoraj na mnie nawarczała, co oznacza,że wraca do formy.Leków nie dostała, wszystko w porządku.No powiem,że pierwszy raz mam takiego "leniucha"-być może właśnie dlatego ,że mieszkała większość czasu sama tak się zachowuje.Chwilkę da się pogłaskać potem zaznacza ,że ma dosyć burknięciem i tak jej mija czas-jedzonko, spanie, rundka do kuwetki, po pokoju.Kotek naprawdę mało wymagający.Najważniejsze,że już wydaliła te kłaczyska, bo i w kupie były.Troszkę żelu jej do pysia daje i potem zwraca niezłe kłębki.Doszczepienie według tabelki na przyszły piątek zaplanowane.Mam nadzieje,że będzie już tylko lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 617 gości