Srebrny kotek z lasu - Mati, ale teraz już PTYŚ :):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 17:03 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Ło matko-jaka cudna biała kita!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 16, 2010 20:08 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

barba50 pisze:
Aleksandra59 pisze:Mati jest kanciasty :?: 8)

Nie jest :evil: Jest mięciutki, coraz bardziej pulchniutki (łakome toto przeokropnie :roll: ) i ma biały spód ogona :lol: Mamusia zresztą też :D Zaglądałam kotom pod ogony :mrgreen: :ryk:

Obrazek

Jeśli musi być Mati to dla mnie będzie od Mateusza :twisted: Matrixa nie przyjmuję do wiadomości :x

Byłam w lecznicy, bo musiałam sprawdzić co z koteczką z Azylu, trikolorką, którą zostawiłam wczoraj po badaniach w szpitaliku. Jej życie wczoraj ledwie się tliło. Na szczęście dzisiaj bardziej jej idzie na życie :!:

Ale pikne zdjęcie spod ogonka :ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen:

Kocio ma na imię Mati i basta 8) :lol:

Siedzę nad ogłoszeniem Matiego i nie wiem co pisać :? Jak mam napisać o korzystaniu z kuwety - skoro nie mam bladego pojęcia czy Mati wie, co to kuweta :?: Wcześniej był las a teraz klatka lecznicowa :(

A Dobrej Pani obiecałam, że ogłoszenia będą szybko :oops:

Porady potrzebuję - co ja mam teraz zrobić.....................

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto lis 16, 2010 20:34 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Ola.a może wstawic mu do klatki jakieś male pudełko ze żwirkiem,żeby zobaczyc jego reakcję?
A gdzie on się załatwia w lecznicy?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto lis 16, 2010 20:52 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

no Mati też ładnie :)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto lis 16, 2010 21:21 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Mati w klatce ma małą kuwetę, wyłożoną ligniną, wszystkie kuwety lecznicowe mają ligninę a nie żwirek - po prostu łatwiej sprzątać. Podłoga klatki Matiego też jest wyłożona dużymi płatami ligniny. Nie pytałam gdzie Mati się załatwiał - bo jakoś nie było to ważne.

Jutro dopytam.

Ale nawet jak Mati załatwia się do kuwety w klatce to nie znaczy że w domu też tak będzie :?

Muszę problem przemyśleć :? I tak jest decyzja o powtórnym badaniu moczu - i raczej z moczu wyciskanego, a nie wysiusianego :( Dla pewności wyników ............... Biedy Mati :(

Lecznica chyba zaczyna mnie powoli nielubić :? 8) Kolejnego kota z problemami wsadziłam do szpitalika lecznicowego :? :mrgreen:

Oczywiście żartuję, bo współpraca z tą lecznicą to jest super :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Wto lis 16, 2010 22:09 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Oj tam!-ja mam Nadię z lasu i od razu korzystała z kuwety!
Mati tez bedzie!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lis 16, 2010 22:11 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Noo ja wczoraj dołożyłam trikolorkę z Azylu, z zaburzeniem błędnika skutkiem czego po jakimś urazie (upadku :?: ) z uszkodzoną miednicą, nie chodzącą, odwodnioną z temp. 36 st.

Obrazek Obrazek
Popędziłam dziś, żeby zobaczyć czy żyje, bo wczoraj jej los wisiał na cienkim włosku. A koteczka ożywiona, ślipkami rozglądała się po otoczeniu, pojadła żarełko podstawione pod pysio, a potem się myła :!:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Przepraszam Matiego za wtręt w jego wątku, ale to przecież koleżanka z klatki naprzeciwko :D
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto lis 16, 2010 22:23 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Basiu - wtrątaj, wtrątaj :1luvu: :1luvu: To wąt otwarty :mrgreen: :D :D

Wczoraj tri wymiziałam delikatnie - bardzo to miła kicia jest :D

Cieszę się, że z kicia ma się lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Bo wczoraj to rzeczywiście dobrze nie wyglądało ..........

Ze zdjęć wygląda na to, że kiciunia tri ku dobremu zmierza :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Śro lis 17, 2010 22:28 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Mati ma banerek - Basiu dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mama Matiego ma też imię - Muti :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Muti ma 2-3 lata i jest przemilaśną kotką :ok: :ok: :ok: Jej też szukamy domku :D :D

Mati był dzisiaj na mnie obrażony - no bo jedzonka nie dałam :roll: Mati chyba uznaje, że skoro brak jedzonka, to mizianek nie będzie :? No i siedział w kącie klatki :oops:

Oba koty korzystają z kuwet, ale wpadki się zdarzają :?

Tri, o której Barba50 pisała dzisiaj ma się jeszcze lepiej :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Śro lis 17, 2010 22:45 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Ola, no bo jak to tak, biednego głodnego kotecka nie nakarmić i od razu do miziania? :wink: :lol:

Najważniejsze, ze się do kuwety załatwiają, wpadki na pewno niedługo znikną :D

A tri też śliczna, cieszę się, ze ma się coraz lepiej :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro lis 17, 2010 23:04 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Tri :1luvu:
Mati :1luvu:
Muti :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 18, 2010 11:59 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Miałam sygnał z lecznicy, że jest osoba zainteresowana Muti :D :D :D :D :D

Kciuki potrzebne, żeby zainteresowanie przerodziło się w adopcję kotki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Czw lis 18, 2010 12:15 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 18, 2010 12:40 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Kciuki za przerodzenie :ok:
A gdzie skrót do banerka Matiego, bo chyba coś przeoczyłam :oops:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw lis 18, 2010 14:03 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Nie przeoczyłaś, kodu na wątku nie było :oops:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120030][img]http://wstaw.org/m/2010/11/17/banermatika.gif[/img][/url]

Aleksandra59

[poprzednia][następna]