Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 9:47 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Cieplutkie, bardzo cieplutkie myśli i kciukasy ogromniasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lis 16, 2010 9:54 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Dla Franka :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto lis 16, 2010 10:09 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Kciuki cały czas :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 16, 2010 10:39 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Georg-inia pisze:wyniki niestety dopiero dziś, ale mam wrażenie, że jest lepiej, tfu,tfu,tfu... ciepłe myśli potrzebne :ok:

od wczoraj co prawda mały w dalszym ciągu więcej siedzi niż się rusza, ale przynajmniej nie podpiera się nosem. A jego upór, żeby ukraść mi z talerza meksykańskie żarcie - naprawdę godny jest lepszej sprawy. Nie wiem, ile razy wskrabywał się po narzucie na kanapę, potem po moich kolanach i hyc! na stół. W każdym razie nie był to odosobniony wypadek.
Jest stanowczo bardziej aktywny niż przedwczoraj... żeby tylko nie zapeszyć...

Malutkie, malutkie ufff.... :)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 16, 2010 11:26 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Kciukamy :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 16, 2010 12:17 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Dobre wieści dzisiaj :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lis 16, 2010 16:18 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

I ja pozaciskam! :ok:

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Wto lis 16, 2010 18:32 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

w wynikach nie ma właściwie nic niepokojącego, trochę przekroczony mocznik i potas w górnej granicy normy, więc mały dostał "na sikanie".
Ewidentnie czuje się lepiej i lepiej wygląda. Chyba zaczął się myć, bo futerko znów puchate. I dziś jest popołudniu znów był bardziej aktywny...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 16, 2010 20:36 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Georg-inia pisze:w wynikach nie ma właściwie nic niepokojącego, trochę przekroczony mocznik i potas w górnej granicy normy, więc mały dostał "na sikanie".
Ewidentnie czuje się lepiej i lepiej wygląda. Chyba zaczął się myć, bo futerko znów puchate. I dziś jest popołudniu znów był bardziej aktywny...
Może on się po prostu uderzył? I najzwyczajniej bolała ta część ciałka? Może bródka, nosek, może okolice główki? Bo chęć do jedzenia była, tylko jakiś markotny był...
Bardzo się cieszę, że ma się lepiej :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 16, 2010 21:04 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Super, ze już lepiej! :D :D :D Bardzo się cieszę!!! :D :D :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto lis 16, 2010 22:31 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

:D dzielny kociak :D :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lis 17, 2010 8:01 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Jak dobrze że już lepiej 8)
Całusy dla Franulka :1luvu:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro lis 17, 2010 11:38 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Marcelibu pisze:Może on się po prostu uderzył? I najzwyczajniej bolała ta część ciałka? Może bródka, nosek, może okolice główki? Bo chęć do jedzenia była, tylko jakiś markotny był...
Bardzo się cieszę, że ma się lepiej :D .

wszystko w przypadku tego kociaka jest możliwe, naprawdę. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że w momencie wywąchania kawałka mięsa w domu nic nie rządzi :roll:
TZ zrobił sobie z tego zabawę, trzyma w ręku kawałek wędliny i woła mnie, żebym podziwiała. A potem macha tym ochłapem przed Franusiowymi oczkami a potem kładzie na podłodze, na co reakcja jest jedna: aaaaaaaaaaaa, mięso, mięso, spadaj Lorek, ja jem, dawaj, ja chcę, ja chcę, mięsko, mniam... a to wszystko przy jednoczesnym machaniu główką i tłuczeniu nią w miski, stół, podłogę, inne koty, czy co tam jeszcze znajduje się obok :roll:

TŻ posunął się nawet dalej, tj. zrobił mnie w wała :twisted: Dał mi ochłap i mówi: "Daj małemu, tylko uważaj, żeby Cię nie ugryzł" Moja reakcja łatwa do przewidzenia: 8O :roll: taaa, już widzę, jak mnie Franio gryzie. Delikatnie opuściłam fragment martwego zwierzęcia przed Franiowy nosek i ... ożesztykur...., Misiek, on mnie upierd... w palec!!!!!!!!
TŻ powstrzymał się przed wypowiedzeniem "A nie mówiłem", nawet się nie roześmiał, tylko przez kilka minut usiłował nie patrzeć mi w oczy i jakiś taki czerwono-trzęsący się zrobił :twisted:
Ostatnio edytowano Śro lis 17, 2010 11:45 przez Georg-inia, łącznie edytowano 1 raz
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 17, 2010 11:43 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

:ryk:

no dzięki, właśnie próbowałam koleżance wmówić, że śmieję się z uwagi na przezabawne zdjęcie jakie znalazłam do folderu :roll:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro lis 17, 2010 11:50 Re: Rzucano nim o ścianę... 3 miesięczny Franio szuka domu

Georg-inia pisze: aaaaaaaaaaaa, mięso, mięso, spadaj Lorek, ja jem, dawaj, ja chcę, ja chcę, mięsko, mniam...

oj znam to, znam, nawet bardzo dobrze znam - Tazzy jest taka sama :mrgreen:

No z tym gryzieniem to Wiesiek przesadził, za bardzo go rozpuścił :roll: :?
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]