Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 20:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Tak właśnie sądziłam :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lis 16, 2010 20:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Siostro AYO, Twój brak orientacji prawie złamał mi serce :ryk: ... ale jesteś usprawiedliwiona, ponieważ to 3 biało-rudy kot w moim domu w ciągu 2 miesięcy :twisted: . Fabryczniak, w ogłoszeniach zwany wytwornie Wiewiórczakiem, to urocza kocia fajtłapa, obrywa nawet od Gołąbki. Ale śliczny jest i nawet troszkę puchaty :wink:
A serio i poważnie, to szykuje się DS dla Wiewiórczaka w Sopocie - będę chyba potrzebować kogoś do wizyty przedadopcyjnej. Przyszły domek zgadza się na wizytę. Jacyś chętni :mrgreen: ?
Dziękuję bardzo za rozpowszechnienie informacji o moim koto-ściągaczu, ciekawe, jak się wytłumaczę w pracy :twisted: ?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lis 16, 2010 20:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Alix, Ryś (Felek) był u Ciebie niecały tydzień zanim trafił do mnie.... Teraz Fabrycy - ile był u Ciebie? Może jednak jeden kot na tydzień i nowa dostawa???? :ryk: A Ryś szaleje.... :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto lis 16, 2010 20:39 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Gdzie w Sopocie?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lis 16, 2010 20:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

AYO pisze:Gdzie w Sopocie?

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

alix76

Post » Wto lis 16, 2010 20:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

jest watek wizyt przed adopcyjnych,jak znajde to wrzuce.
Ale najlepiej sprawdza sie zmiana w tytule.Trenowałam to!Lub słanie pw upierdliwych i skutecznych. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto lis 16, 2010 21:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Asiu, dzięki, już :aniolek: podniósł rękawicę :1luvu: .

joarkadia pisze:Alix, Ryś (Felek) był u Ciebie niecały tydzień zanim trafił do mnie.... Teraz Fabrycy - ile był u Ciebie? Może jednak jeden kot na tydzień i nowa dostawa???? :ryk: A Ryś szaleje.... :1luvu:

Zgiń, przepadnij :twisted: ... Ryś był chyba rekordem :wink: . Cieszę się, że dobrze mu u Ciebie. Fabrycy jest u mnie chyba 3 tygodnie jak dotąd :wink: . Ale teraz pora zredukować zakocenie i zafundować trochę odpoczynku moim kotom, mojej kieszeni i mojej mnie - oprócz Fabrycego i tak są jeszcze 2 tymczasy :twisted:

alix76

Post » Wto lis 16, 2010 22:02 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Alix, zginę i przepadnę zgodnie z Twoim życzeniem :? Delegacja z pracy - będzie Wesoła i PIS :evil:

joarkadia

Post » Wto lis 16, 2010 22:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

joarkadia pisze:Alix, zginę i przepadnę zgodnie z Twoim życzeniem :? Delegacja z pracy - będzie Wesoła i PIS :evil:

8O no nie aż tak chciałam ...

alix76

Post » Wto lis 16, 2010 22:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

To Fabrycemu się elegancki domek szykuje... nad morzem.... Prawie mu zazdroszczę :lol:

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Śro lis 17, 2010 6:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

alix76 pisze:
joarkadia pisze:Alix, zginę i przepadnę zgodnie z Twoim życzeniem :? Delegacja z pracy - będzie Wesoła i PIS :evil:

8O no nie aż tak chciałam ...

Hmmm.... a może jednak?? :wink: Z czarownicami nigdy nic nie wiadomo... :mrgreen: :ryk:

joarkadia

Post » Śro lis 17, 2010 7:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

mrkevka pisze:To Fabrycemu się elegancki domek szykuje... nad morzem.... Prawie mu zazdroszczę :lol:

Nooo :mrgreen: - chyba będę go odwiedzać latem :twisted: . A tak poważnie, to prosimy o :ok: , żeby wszystko dobrze poszło :wink: .
Joarkadia, jak możesz myśleć, że Ci źle życzę! kto by Rysia karmił?! I resztę kotów ... :twisted:

alix76

Post » Śro lis 17, 2010 7:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

alix76 pisze:
mrkevka pisze:To Fabrycemu się elegancki domek szykuje... nad morzem.... Prawie mu zazdroszczę :lol:

Nooo :mrgreen: - chyba będę go odwiedzać latem :twisted: . A tak poważnie, to prosimy o :ok: , żeby wszystko dobrze poszło :wink: .
Joarkadia, jak możesz myśleć, że Ci źle życzę! kto by Rysia karmił?! I resztę kotów ... :twisted:

Alix, moja droga, ja mam dziś czarny humorek spowodowany pewnymi znanymi Tobie wydarzeniami :oops: Nie myślałam, że wezmiesz to aż tak bardzo do siebie 8O A kociaki są zapisane w testamencie, więc miałyby jeszcze więcej miejsca i więcej osób do miziania :mrgreen:

TRzymamy wszyscy kciuki za małego :ok:

joarkadia

Post » Śro lis 17, 2010 8:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

E, czarny humor też mnie trzyma z powodu jesieni :twisted: . Mogę coś poczarowac, jak to pomoże ...

alix76

Post » Śro lis 17, 2010 8:05 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Alix, nie umniejszając Twoich umiejętności... ale tym razem nic z tego - żadne czary nie pomogą...

joarkadia

[poprzednia][następna]