maciejowa pisze:Wstawiłam udźce z kurczaczka dla Marcelka. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że pachną pastą do butów
łomatko

moze jej użyłas

dzień dobry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Wstawiłam udźce z kurczaczka dla Marcelka. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że pachną pastą do butów
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Wstawiłam udźce z kurczaczka dla Marcelka. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że pachną pastą do butów
łomatko![]()
moze jej użyłas![]()
dzień dobry
Avian pisze:Marcelku, Marcelku !
Nie jedz dziś obiadu - Duża buty gotuje![]()
Gagat doradca
maciejowa pisze:kociczka39 pisze:Łooooł![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu można obejrzeć wszystkie jakie zrobiłam:
http://www.garnek.pl/dragonf
maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:Śliczne te ozdobyKolczyków to mam juz tyle, że nawet nie oglądam
![]()
Ja też mam dużo
maciejowa pisze:Dzień dobry!
Pogoda mnie załamała. Po dwóch ostatnich dniach spodziewałam się, że będzie jeszcze kilka takich, a tu...I na dodatek kicham. A starsze dziecko powiedziało rano, że go gardło boli przy przełykaniu. Zajrzałam, nic nie stwierdziłam, dałam psikacza i tabletkę do ssania plus witaminki i posłałam do szkłoy. Młodszy od soboty na Groprinosinie. Jedyny lek homeo, który być może coś tam na niego działa. Zmarzłam na zakupach brrr
maciejowa pisze:Józefino, nie próbowałam nawet, bo ten husky też ździebko wybrakowany jest. Muszę potrenować zwierzątka.
jozefina1970 pisze:maciejowa pisze:Józefino, nie próbowałam nawet, bo ten husky też ździebko wybrakowany jest. Muszę potrenować zwierzątka.
Husky jest cool
maciejowa pisze:Też nie sfocony
jozefina1970 pisze:maciejowa pisze:Też nie sfocony
ooo, focaj krokodyla!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości