Myszki są fajne, Summer od razu się zainteresowała Na razie dałam jedną do zabawy, a drugą schowałam w Sobie Tylko Wiadomym Miejscu . Jak jedna zniknie w czarnej dziurze, to druga będzie jak znalazł
Kochani, do mojego DT właśnie trafiły kolejne trzy maluchy (z Wrocławia) wymagające leczenia i dobrej karmy - cierpią na okropną biegunkę. Szczegóły w pierwszym poście. Oto chłopaki:
Może ktoś zechce nam pomóc i zakupi myszkę? Bardzo prosimy...
Bardzo bardzo dziękuję:) Aktualnie muszę uciekać z forum, ale wieczorkiem podeślę PW ze szczegółami i uzupełnię pierwszego posta.
Trzy kocurki po nocy czują się lepiej, choć nie chcą jeść suhcego Wmuszamy trochę na siłę, żeby je przekonać. Mam nadzieję, ze biegunka ustąpi po lekach i RC Intestinal. Poproszę kciuki za kocurki...
Amanda_0net pisze:Trzymam kciuki za kocurki i przy okazji podniosę
Dziękuję
Alex - posłałam PW, myszki już czekają na wysyłkę
Przy okazji zamelduję, że moje trzy kocurki czują się lepiej, właśnie z apetytem zjadły pasztecik RC dla maluchów. Na razie karmimy się małymi porcjami, żeby uniknąć nawrotu biegunki. Maluszki są chude jak patyki, a do tego nie potrafią jeść chrupek. Musimy jeszcze wiele przeciwności pokonać...
Komu komu myszkę na maluchy? To jest ich cały wątek:
UWAGA UWAGA - NOWOŚĆ NA BAZARKU !!! - MYSZKI W WERSJI LUX !!! - 8 pln Właśnie je dorobiłam, specjalnie na potrzeby bazarku Absolutna nowość i produkt unikalny - myszki z kocimiętką i kolorowymi piórkami zamiast ogonka. Koty na pewno docenią. To seria LIMITOWANA ZAPRASZAM SERDECZNIE