Filomen pisze:a czemu Wąsikowa dalej w Chatce? Miała być adoptowana?
Ewa Wąsikową osobiście wczoraj wydawałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:a czemu Wąsikowa dalej w Chatce? Miała być adoptowana?
terenia1 pisze:Filomen pisze:a czemu Wąsikowa dalej w Chatce? Miała być adoptowana?
Ewa Wąsikową osobiście wczoraj wydawałamto nie Wąsikowa tylko mamuśka od dwóch dziczków wczoraj ją wypusciłam na kociarnię
terenia1 pisze:W weekend lub w przyszłym tygodniu Dorotka zorganizuje Pana Arka złotą raczkę i zacznie się meblowanie i urządzanie drugiego pomieszczenia dla kociaków, czy ktoś ma jakieś pomysły ewentualnie jakieś urządzenia półki do wyposażenia - kociaki nie mogą się nudzić , będą jakieś półki, drapaki, lezyska może hamaki itd. Jeśli macie jakieś pomysły to prosimy, jeśli nie to Dorotka już pewnie ma jakiś plan na urządzenie, jak się potem nie bedzie podobało to proszę nie marudzić
Alienor pisze:Mam pytanie: czy te kartonowe rury po wykładzinie są gdzieś? Bo jak są, to przy użyciu tapicerskiego zszywacza i sznurka można zrobić fajne drapaki dla kotów - chętnie pomogę, choć zszywaczem nie dysponuję![]()
Aha, ta czarna półdzicz jak przy mnie wyszła na kociarnię, strasznie goniła inne koty od jedzenia i w ogóle - wszystkie przeniosły się na szafę lub okno - byle dalej od zjeżonej demonicy
Filomen pisze:u nas jest jedna lub więcej półek naroznych w kształcie ćwiartki koła. Obite pluszem. nasze koty to olały. Musze przypomnieć Piotrkowi zeby poszukał w piwnicy.
terenia1 pisze:Jeśli chodzi o Maciusię to 17, 19.11.10 antybiotyk w zastrzyku, oraz czyszczenie uszy i Orydermyl do uszu - 2 razy dziennie.
gosiakot pisze:Jak tu ucywilizować Maciusię ...nie chce żeby jej dotykać -syczy jak żmija , leczenie znosi tylko przyduszona przez "doktora". A je jak świnka: duuużo , szyyybko a potem błeee .Ciężki przypadek braku kociego wdzięku
terenia1 pisze:gosiakot pisze:Jak tu ucywilizować Maciusię ...nie chce żeby jej dotykać -syczy jak żmija , leczenie znosi tylko przyduszona przez "doktora". A je jak świnka: duuużo , szyyybko a potem błeee .Ciężki przypadek braku kociego wdzięku
Gosiu nie przesadzajuszy nie są takie straszne wystarczy je czyścić
mimo że syczy trzeba ją dotykać i głaskać, wczoraj nie było strasznie bywały gorsze przypadki, a że je to dobrze gorzej jakby ją trzeba dokarmiać, dawać jej tylko tyle żeby zjadła i nie dokładać mokrego jak bedzie głodna to ma suche jedzonko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości