2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 11, 2010 21:56 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Co niezaskakujące... sprawa jest pilna :(

Zadzwoniła do mnie koleżanka, że w Koterii jest kotka na zabiegu, przetrzymanie ma do środy. Kotka jest bardzo wystaraszona, koleżanka czuje, że nie jest dzika. Kotka spędziła w dt ileśtam. Generalnie to i tak nieistotne, bo kotka nie ma gdzie wrócić, bo jej miejscem bytowania była... stacja metra w centrum Wawy.

Koleżanka wzięłaby ją do siebie na DT, ale najpierw musi znaleźć dom stały dla jej potomstwa - dwóch maluszków. Kotecki dużo przeszły, do adopcji tylko razem.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na fotki kotki jeszcze czekam.

O kociakach koleżanka pisze tak:
Trzy tyg temu udalo mi się z pomocą znajomych odratować kociaki, które mieszakały pod krzaczkiem przy metrze centrum. Były przerażone, wygłodzone, po prostu kulki nieszczęścia. Teraz są odchowane i chcę je przekazać do kochającego domu :)

Szukam im domku stałego, gdyż sama mam dwa koty (polecam branie 2 nie jednego gdyż się nie nudzą i nie łobuzują :) ) i dwa psy więc nie mogę ich zostawić :(
Szukam im odpowiedzialnego domku i rodziny.

Kociaki są bardzo grzeczne. Pręgowany to Grey, a czarna to Iszi Bawią się przedewszystkim we dwójkę, nie potrzebują dużo zabawek :) Póki co nadal rzucają się na jedzenie, jakby nie jadły od tygodnia, ale nie ma się co dziwić w końcu mieszkały pewien czas bez schronienia i jedzenia pod krzaczkiem.

Ze wzdględu na to, że od dwóch tyg. są u mnie razem i nie odstępują się na krok chcę je oddać TYLKO I WYŁĄCZNIE WE DWÓJKĘ. Jak wziełam na tymczasa na początku jednego a drugiego wzieła znajoma to tak płakał kilka dni, że wziełam drugiego i jest super :)

Tyle przeszły przez ostatni czas, że zasługują na stały domek i miejsce w czyimś serce.

Dzięki

Info:
- 3,5 - 4 msc
- czarna:kotka Iszi :)
-pregowany; kocurek Grey :)
-odrobaczone
-korzystają z kuwetki
- domek niewychodzący

CZYLI GENERALNIE SYTUACJA WYGLĄDA TAK - SZUKAMY ALBO DS DLA KOCIACZKÓW, ALBO DT DLA KOTKI. CZASU NIESTETY NIEWIELE :(

CZY KTOŚ MÓGŁBY POMÓC W OGŁOSZENIACH?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw lis 11, 2010 22:19 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Zrobiłam kociakom podwieszane allegro: http://allegro.pl/2-maluchy-grey-i-iszi ... 37235.html

alareipan

Post » Pt lis 12, 2010 17:00 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Proszę, czy ktoś mógłby wesprzeć kociaki ogłoszeniami? To szansa dla kotki, że nie wróci na ulicę :roll:

alareipan

Post » Pt lis 12, 2010 23:33 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

alareipan pisze:Proszę, czy ktoś mógłby wesprzeć kociaki ogłoszeniami? To szansa dla kotki, że nie wróci na ulicę :roll:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon lis 15, 2010 6:28 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Never pisze:
alareipan pisze:Proszę, czy ktoś mógłby wesprzeć kociaki ogłoszeniami? To szansa dla kotki, że nie wróci na ulicę :roll:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon lis 15, 2010 23:19 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Nadal proszę :roll:

alareipan

Post » Pon lis 15, 2010 23:22 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Hej :)
Jaką treść ogłoszenia podać to co na allegro?
Jakie namiary?
Jutro z rana wstawię. Może być?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon lis 15, 2010 23:27 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

naline pisze:Hej :)
Jaką treść ogłoszenia podać to co na allegro?
Jakie namiary?
Jutro z rana wstawię. Może być?

DZIĘKI NALINE! :lol:

kontakt: anna.huzik@gazeta.pl lub 501-533-524

alareipan

Post » Pon lis 15, 2010 23:31 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Dam jutro znać, gdzie umieściłam :)

A oprócz allegro są jeszcze gdzieś ogłaszane? Nie chcę, aby się powtarzało.
ObrazekObrazek

naline

Post » Pon lis 15, 2010 23:36 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Nie, ja jestem biegła w allegro :oops:

alareipan

Post » Wto lis 16, 2010 8:25 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

Kotki się ogłosiły na:
gumtree.pl
ale.gratka.pl
adopcjakota.pl
adopcje.miau.pl
szerlok.pl

Resztę ogłoszeń postaram się porobić później :)

Dodaję:
http://www.nasipupile.pl
http://www.cafeanimal.pl
http://www.koty.pl
http://www.e-zwierzak.pl
www.eoferty.com.pl
ObrazekObrazek

naline

Post » Wto lis 16, 2010 22:24 Re: 2 KOCIAKI - jeśli one znajdą DS, kotka DT - POMOC-OGŁOSZENIA

A może ktoś na miau wypatrzy kociaki dla siebie :)
ObrazekObrazek

naline