Szarotka w wielkim mieście :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 22:13 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Pozdrowienia dla Szarlotki :D :D :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pon lis 15, 2010 22:18 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Nie becz babo :) To co robisz ma sens, teraz ja trzymam kciuki za Centka, oby i On znalazł dobry domek :)
A jak Szarotka się wdzięczy :D przebiera rączkami i nóżkami jak rasowy podlotek :D

oliczku

Od: Pt lis 05, 2010 23:30

Post » Pon lis 15, 2010 22:24 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Obejrzałam wszystkie fotki, jak miło takie oglądać, jak cieszą oczy, widać że Szarotka jest szczęśliwa :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 16, 2010 11:42 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Pozdrawiamy z Wybrzeża, gratulujemy pięknej kici. Jest taka delikatna, pełna gracji... Będziemy kibicować i podczytywać !

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Śro lis 17, 2010 13:32 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Dzisiaj przywieziono mi paczkę w wielkim pudle. Podczas odpakowywania, Szarotka chowała się w mysią dziurę, bo papier szeleścił. Ale gdy pudło postawiłam na podłodze puste, kot wlazł do środka i czochrała się w nim nie chcąc wychodzić :)
Pudło mało estetyczne, więc chyba kupię dla niej legowisko. Drapak się nie podoba kici, woli szurać po kawałku wykładziny przy drzwiach wejściowych. I chciej tu człowieku dobrze dla kota.. :D
Ogółem: kota zaczyna już po meblach fikać, dzisiaj podglądała mnie z szafki kuchennej :)

oliczku

Post » Śro lis 17, 2010 13:35 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

:D
Ciężki dzień dziś, taka lekturka mu humor poprawia :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lis 17, 2010 13:45 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Łazi za mną wszędzie :) Ja do kuchni-Ona też, ja do łazienki-kota za mną :)
Prawie jak bodyguard :D
I jak słodko mruczy gdy ją drapię :)

Moja koleżanka też chce kota adoptować, pokażę Jej jutro Cętka, może i On w Warszawie zamieszka :)

oliczku

Post » Śro lis 17, 2010 13:56 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

annskr pisze::D
Ciężki dzień dziś, taka lekturka mu humor poprawia :D

Paaani, a moja Szarlotka nadal domu szuka? :)
bobanerek pokazuje, że tak :D

oliczku

Post » Śro lis 17, 2010 17:24 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

oliczku pisze:Moja koleżanka też chce kota adoptować, pokażę Jej jutro Cętka, może i On w Warszawie zamieszka :)

Tak, tak, tak :ok: :ok: :ok: :ok:

Annskr- wymieniaj baner :!: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Śro lis 17, 2010 21:59 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

oliczku pisze:Pudło mało estetyczne, więc chyba kupię dla niej legowisko.
pudło tekturowe to niestety to, co kociaste lubią najbardziej, choć mało estetyczne, mogę poradzić zakup pudełek w Ikei, tych do składania, są tekturowe & estetyczne, tylko niektóre koty oprócz kładzenia się w nich, lubią je również podgryzać po kawałeczku, wtedy nieco tracą na estetyce :mrgreen: nie koty, pudełka tracą

weszłam do kakadu, sprawdziłam kuwetę, za pamięci napiszę; kryta ferplast bella

zmęczona jestem, ale się cieszę bardzo, jutro podjadę na Drukarską, mam dla Pań żwirek, kocyki dla kotów i pokażę zdjęcia Szarlotki

zdjęcia Centka nie oddają Jego urody i uroku, to jest wyjątkowo przystojny chłopak, a z charakteru urwis, żywioł przesłodki przesłodki, On jest w typie mojego Kocisława, synuś mamusi, jeżeli wiecie o co mi chodzi, łobuzer, ale taki naj naj najkochańszy na świecie

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Czw lis 18, 2010 17:59 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

oliczku pisze:Paaani, a moja Szarlotka nadal domu szuka? :)
bobanerek pokazuje, że tak :D

marija pisze:Annskr- wymieniaj baner :!: :evil:

:oops: :oops: :oops:

Inna Szarotka szuka - o, ta okrąglutka - ze szpitalnego parkingu

Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon lis 22, 2010 9:30 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Pudełko tekturowe MUSI BYĆ. Bez tego nie ma zabawy. Najlepiej wyciąć w nim parę dziur. I nie przejmować się, jak kawałek zostanie zjedzony.

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Wto lis 23, 2010 12:00 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Wczoraj Kot miał dzień wizyt :) Przyszła ciocia jedna, a później dwie następne :) Została dopieszczona, wycałowana, wydrapana, aż później nie chciało jej się ze mną bawić :)
Dzielny kot, nie psoci, nie niszczy nic, ino miauczy jak chce mi coś powiedzieć, niestety nie zawsze się dobrze "rozumiemy" ale staram się :D Drapak nadal się nie podoba, ale za to moja para skarpetek zwinieta w kulkę jest Jej ulubioną zabawką :)
I gdy się kąpię, to Szarość mi towarzyszy siedząc na pralce :)

Wieczorem wkleję kilka zdjęć.

oliczku

Post » Wto lis 23, 2010 12:15 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

Możesz spróbować kocimiętką skropić lekko drapak (podkreślam tylko lekko) no i jak możesz w czasie zabawy przy drapaku Jej przednie łapki oprzeć o sizal i pokazać jak się drapie, w miarę możliwości drap sznurek swoimi pazurkami, dźwięk też Ją powinien interesować i taka sprytna sztuczka, gdy będziesz wodzić zabawką po drapaku, Szarotka próbując ją chwycić powinna zaczepiać pazurkami o drapak, sznurówka z kokardką papieru "idąca" w górę drapaka powinna Ją zachęcić, próbuj, próbuj, oby załapała :ok: są też inne kształty drapaków, np mata (wspominałaś, że lubi drapać wycieraczkę), albo fala.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto lis 23, 2010 12:17 Re: Szarotka w wielkim mieście :)

dite, moja nie załapała się na żadną z tych sztuczek chociaż robiłam to miliony razy, jak podrapie drapak to z własnj woli :-) najczęściej, jak sie o spanku przeciąga :-)
A tak w ogóle to oficjalnie witam się u Szarusi :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]