POMOC DLA PRAKSEDY- nadal potrzebna!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 20:51 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Ja prawdopodobnie będę się widzieć z Praksedą w najbliższą niedzielę, ew. sobotę wieczorem. Czy ktoś z Warszawy chciałby jeszcze coś dorzucić?
Tzn. coś, co będę w stanie udźwignąć w rękach i autobusem - autem i prawkiem nie dysponuję :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 09, 2010 20:11 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Dziewczyny, w imieniu Praksedy serdecznie dziękuję za pomoc rzeczową.
Kussad :1luvu:
Femka :1luvu:
PumaIM :1luvu:
Deli :1luvu:
I jeszcze Ktoś podał mi w zeszły czwartek w Fusach trzy kolorowe gąbkowe piłeczki dla kociaków. Nie widziałam, Kto to był, ale też dziękuję :1luvu:

Gdyby ktoś jeszcze miał ochotę, proszę o pw.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt lis 12, 2010 10:28 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Kochani, witam po długiej przerwie w obecności na forum.
Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszsytkim za pamięć i pomoc. Dziękuję, że wciąz jesteście ze mną.
Dziekuję za wszelaką pomoc, dary rzeczowe i wpłaty. Bez Was byłoby bardzo, bardzo mizernie.
W przyszłym tygodniu podziękuję imiennie każdemu z Was. Napiszę też co u nas słychać. Teraz tak szybko i ogólnie, bo właśnie podłączono mi komputer i korzystam z chwili nieobecności szefa. Mam już biurową prace etatową. Tym samym nastąpił mój "powrót do cywilzacji" czyli mam dostęp do netu. Mam nadzieję zaglądać na forum w miarę często.
Ściskam Was bardzo serdecznie i gorąco dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt lis 12, 2010 10:34 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Prakseda pisze:Kochani, witam po długiej przerwie w obecności na forum.
Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszsytkim za pamięć i pomoc. Dziękuję, że wciąz jesteście ze mną.
Dziekuję za wszelaką pomoc, dary rzeczowe i wpłaty. Bez Was byłoby bardzo, bardzo mizernie.
W przyszłym tygodniu podziękuję imiennie każdemu z Was. Napiszę też co u nas słychać. Teraz tak szybko i ogólnie, bo właśnie podłączono mi komputer i korzystam z chwili nieobecności szefa. Mam już biurową prace etatową. Tym samym nastąpił mój "powrót do cywilzacji" czyli mam dostęp do netu. Mam nadzieję zaglądać na forum w miarę często.
Ściskam Was bardzo serdecznie i gorąco dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fajnie, ze jesteś :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lis 12, 2010 10:39 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Witaj Agnieszko :D

Wielbłądzio

Post » Pt lis 12, 2010 16:55 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

:)
AnielkaG

Post » Pt lis 12, 2010 21:50 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Witaj. Niech Ci się dobrze wiedzie w nowej pracy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt lis 12, 2010 21:52 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

:ok: :ok: :ok: :mrgreen:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob lis 13, 2010 20:52 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Agnieszko super, że masz juz prace - tylko najgorsze
te sprawy finansowe, że tak mało płacą.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie lis 14, 2010 23:05 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Misja spełniona, wszystkie rzeczy od Was zawiezione do Agnieszki :D

Dziewczyny, dziękuję za miło spędzone popołudnie :D

Ale swoją drogą, to straszna niesprawiedliwość... Że jedna osoba może mieć tyle i takich przepięknych szylkretów, a ja ani jednego :( :wink:
Hmm... Praksedo, masz przypadkiem na stanie jakąś szylkretę-szczyla :roll: ? Tak pytam, bo może chciałabyś się wymienić :wink: , a żeby wymiana była sprawiedliwa, to dla mnie mógłby być nawet inny - byle pstrokaty ;) - szczyl za mojego szczyla :twisted: Ja dałabym Ci uroczego, miziastego, mruczącego i proludzkiego marmurka, a Ty mi jakąś szylkretkę...
Wchodzisz w to :smokin: ?

Wielbłądzio

Post » Pon lis 15, 2010 21:42 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

trzymam kciuki za pracę :ok: :ok: :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Sob gru 04, 2010 12:54 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

kto może jeszcze pomóc kotom Praksedy? Potrzebne finanse na materiały do budowy domków, Prakseda ma wielu chętnych na domki, ale nikt za nie nie płaci, a w folia, pianka, styropian kosztują...
AnielkaG

Post » Nie gru 05, 2010 15:04 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Myślę, że trzeba by zbiórkę jakąś w Warszawie zrobić takich materiałó "budowlanych".
Napewno by się znalazły tylko trezba to jakoś uzewnętrznić tak jak dziewczyny w Łodzi.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie gru 12, 2010 19:09 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

wątek jakoś umarł...
AnielkaG

Post » Nie gru 12, 2010 19:40 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

:ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

[poprzednia][następna]