Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ALICJA Borgelt pisze:Kochana a wyobrażałaś sobie kiedyś jak wyglądał by twój dom bez kotów, same nudy i ta cisza.... za ta ucieche w domu nawet się nie wkurzam jak mi coś zniszczą![]()
masz kochane pomysłowe urwisy![]()
![]()
![]()
sprezyna pisze:Co słychać u Harego?
Legnica pisze:sprezyna pisze:Co słychać u Harego?
Hary ma się dobrze,w porównaniu z tym jak zachowywał sie wczoraj to dzisiaj jest zupełnie "normalny",je,ciekawia go zakamarki,chce sie bawić,tradycyjnie rozdaje buziaczki.Od rana jest ok.Wczoraj nic mu z leków nie podałam,a dzisiaj wział i ozdrowiał.
Nosek nie jest zupełnie czysty,zdarza mu się kichnać,poinformowałam weta ze dostawał niedawno gentamycynę,wiec tym razem leków lekarz nie zapodał,mam podawac nadal wzmacniacz,obserwowac,ze szczepieniem troche jeszcze odczekamy.Poza tym z powodu tego ocierania wczoraj oczek,sprawdzone zostały jeszcze raz oczeta i uszy.Oczka mam płukać,została pobrana próbka z uszek,Hary był leczony kiedyś na swierzba,jest mnóstwo martwych ale i parę żywych się ostało,wiec swierzb nie jest doleczony.Kocurek dostał zastrzyk,tak bardzo mu się nie spodobał ze złapał mnie zebami(nawet u weta słodziak zachowuje sie tak samo ja Kuba)za 3 tygodnie powtórka.Muszę obserwować pozostałe koty.
Czyli...nie jest źle,wczoraj był bardzo markotny,nie miał goraczki,dzisiaj zachowuje sie zupełnie dobrze.
Legnica pisze:ALICJA Borgelt pisze:Kochana a wyobrażałaś sobie kiedyś jak wyglądał by twój dom bez kotów, same nudy i ta cisza.... za ta ucieche w domu nawet się nie wkurzam jak mi coś zniszczą![]()
masz kochane pomysłowe urwisy![]()
![]()
![]()
Nie wyobrażałam sobie,ale pamiętam jaki byłujmę najkrócej,teraz cześciej sie usmiecham
ale bywają też cześciej niż kiedys łzy...
Legnica pisze:czy wreszcie mój syn będzie nauczany w poszanowaniu praw ucznia,dziecka,człowieka?a przy tym umiejętnie dyscyplinowany i pozna granice poziomu którego żadnemu człowiekowi przekraczać sie nie godzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 280 gości