Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 22:01 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Aniu prosze nie smuc sie. Mamy ich w sercach i bedziemy razem pamietac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie lis 14, 2010 1:03 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Aniu zawsze nam smutno jak pomyślimy o naszych kotkach za TM, ale z drugiej strony choś na troche mogliśmy im dać dobre życie, dom i dobrą śmierć. To bardzo dużo, tylko zawsze za krótko :(
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lis 14, 2010 1:36 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 14, 2010 12:03 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

kasia86 pisze:Witam pięknie cioteczki.

Tak mnie dzisiaj naszło... na wspominki.
Mieciu [']
Obrazek Obrazek
Myszka [']
Obrazek Obrazek

i jej córeczka Lilunia [']
Obrazek Obrazek

Mania ['] i Frania ['] i Mieciu ['] i Mania [']
Obrazek Obrazek

Misiu ['] i Krawatek [']
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

:cry:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Nie lis 14, 2010 17:57 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Kochamy Was wszystkie koteczki!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie lis 14, 2010 19:19 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Malutki Lesiu też odszedł ['] :cry:
Smutna historia maluszków urodzonych na węglu viewtopic.php?f=1&t=110264&hilit=maluszki+urodzone+na+weglu

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

:cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lis 14, 2010 20:15 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

co za niesprawiedliwość,że tyle piękności nie ma :(:(:(
Aniu tulam :(
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 15, 2010 17:40 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Lesia ostatni raz widziałam jak go odwoziłam do kasiatatry. :cry:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Czw lis 18, 2010 10:49 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lis 18, 2010 11:09 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

U Ani cicho sie zrobilo... Pracujesz Kotku? Napisz znak zycia prosze.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 13:13 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Ach jakie cudowności, jaki żal, że juz nie z nami. Potzrebne były gdzie indziej ... tak wolę sobie tłumaczyć :roll:

Aniu, jak u Was ? :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob lis 20, 2010 21:23 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Dzięki cioteczki za troskę ale ostatnie wydarzenia dobiły mnie totalnie.
Nie potrafię na jednym wątku płakać a na drugim się cieszyć....to nie ja, niestety, dlatego odpuściłam sobie zaglądanie na forum.
Wszystkie kotki które miałam pod swoją opieką są bezpieczne w domkach.
Spokoju mi nie daje jeszcze Lenusia, ostatnia z węgielków, ale mam wielką nadzieję, że chociaż Ona będzie miała mogła się cieszyć życiem jeszcze, długie, długie lata. :cry: :1luvu:
Kasia z Agatką mają się dobrze i dzisiaj znowu były pod moim blokiem. Strasznie mi źle z tym, że nie mogę nic więcej im na razie ofiarować. :cry:
Na balkon przychodzi kotek bardzo podobny do naszego Miecia['] i którego to zobaczywszy u siebie na balkonie mało trupem nie padłam, tak mnie przeraziło podobieństwo. Dzisiaj też był lub była, bo tak do końca to nie wiem, czy to kot czy kotka, jak pod balkonem zostawiałam jedzonko. Nie jest to bardzo dziki kot, ale nigdy wcześniej go tutaj nie widziałam.
Co do kotków ze wsi, to miałam ogromne przykrości ze strony córki tej pani co umarła,(ta od której były też te kotki białe i rudo-białe i której kocicę wysterylizowałam za forumowe pieniądze)...mam najprzód swoje koty powydawać, bo tamte mają dom.
Tam został jeszcze ich ojciec 75 letni i to on się córce wyżalił że ja już wszystko załatwiłam z jego synem i koty zostaną zabrane.
Doszliśmy do wniosku właśnie z tym synem, że koty będzie mi przywoził stopniowo, bo sam wie, jakie one tam mają warunki.
Bardzo bym chciała, żeby dla tych kotów nadeszło lepsze jutro, lepsze jutro to nadzieja na serce człowieka, które pokocha na dobre i złe, w zdrowiu i w chorobie, a nie będą umierać pod płotem jak kotka tamtej facetki, co zrobiła mi awanturę.

Kupiłam w czwartek klateczkę i ona czeka, ja na razie miałam łapać Misię, ale nie dostarczono mi klatkiłapki o która prosiłam, a którą to miałam dostać wczoraj.
Pewnie złapał by się ten kot podobny do Miecia, bo on łazęguje teraz na balkonie, i pewnie nie wykastrowny czy wysterylizowana, ale szkoda, bo we wtorek już nie będzie dostępu na balkon.

Pozdrawiam cioteczki bardzo serdecznie.

Wczoraj minęła 3 lata, jak Kasieńka nie żyje. :cry: viewtopic.php?f=1&t=74151&start=0
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lis 20, 2010 21:53 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Aniu wreszcie sie odezwalas, juz dzis chcialam znowu pisac, bo taki niespokojny spokuj mnie tu niepokoil.
Wieze, ze Cie strasznie rozwalily te wydazenia, ale laduja sobie tylko tyle na plecy ile mozesz uniesc. Ludzi i tak nie zmienisz.
Mozesz prosic Kasie cos zawsze napisac, jak Ty nie mozesz? Bym sie troche mniej martwila...

SecretFire

Post » Sob lis 20, 2010 23:54 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Aniu, ściskam za Was mocno kciuki, zeby wszystko dobrze się ułożyło :ok:

O Kasi pamiętamy... [']
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lis 21, 2010 13:41 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]