Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 20:44 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

zaznaczę i potrzymam za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lis 14, 2010 21:23 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Zdrowiej koteczku :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pon lis 15, 2010 16:03 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Co u malucha, jakieś nowe wieści :1luvu: :D
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto lis 16, 2010 0:07 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

ALICJA Borgelt pisze:Co u malucha, jakieś nowe wieści :1luvu: :D

dzisiaj był tak zapsiony dzień, że oprócz porannej rozmowy z Gabrysią i ustaleniu, że Kubuś pod wieczór ma być w Myślenicach w lecznicy to kompletnie nic nie wiem ale jutro tę wiedzę uzupełnię

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 16, 2010 11:03 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

To jak już swoją wiedzę uzupełnisz - to sie nią z nami podziel :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 16, 2010 11:38 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

jasdor pisze:To jak już swoją wiedzę uzupełnisz - to sie nią z nami podziel :mrgreen:

wieści mam nijakie. Kubuś wczoraj nie dotarł do Myślenic ale nie wiem czemu, bo Gabrysia na razie nie odbiera telefonu ...

Tweety

Post » Wto lis 16, 2010 17:52 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Koniecznie, koniecznie piszcie co z Kubusiem. Śledzę wątek i niepokoję się strasznie Kubusiowymi losami - zwłaszcza tym, że nie trafił do lecznicy :cry: Czy ten domek, gdzie trafił, na pewno bezpieczny? Zostanie tam na stałe? (z góry przepraszam Kubusiową opiekunkę, jeżeli w tym momencie ją urażam, ale po prostu boję się o małego). Jestem z Jaworzna, tak blisko Katowice... Czekam na roztrzygnięcia z innych wątków co do mojego nowego ogoniastego lokatora, ale myśl o Kubusiu, który tak niedaleko... nie daje mi spokoju

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Wto lis 16, 2010 18:02 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

chory kot i nie zaprowadzony do weta? to jakiś horror :roll:
gerardbutler

Post » Wto lis 16, 2010 18:08 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

gerardbutler pisze:chory kot i nie zaprowadzony do weta? to jakiś horror :roll:

u weta był ale nie zajęli się jego łapkami, miał przyjechać wczoraj do Myślenic do szpitalika. Niestety, Gabrysia nadal nie odbiera telefonu. Piankaa, wiesz co się podziało? Troche się martwię, zwłaszcza, że mam związane ręce, bo nie wiem czy trzymać miejsce (inne koty czekają w kolejce), czy znalazł się ktoś inny do pomocy czy cokolwiek ...

Tweety

Post » Wto lis 16, 2010 18:21 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Wiele osób śledzi losy Kubusia, piszcie jak coś będzie wiadomo :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto lis 16, 2010 22:48 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tweety pisze:
gerardbutler pisze:chory kot i nie zaprowadzony do weta? to jakiś horror :roll:

u weta był ale nie zajęli się jego łapkami, miał przyjechać wczoraj do Myślenic do szpitalika. Niestety, Gabrysia nadal nie odbiera telefonu. Piankaa, wiesz co się podziało? Troche się martwię, zwłaszcza, że mam związane ręce, bo nie wiem czy trzymać miejsce (inne koty czekają w kolejce), czy znalazł się ktoś inny do pomocy czy cokolwiek ...

Odzyskałam dzisiaj komputer...

I ja się niepokoję wobec braku informacji.
Znowu kocina w zawieszeniu ?

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Śro lis 17, 2010 0:50 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Gabrysia zapomniała telefonu:) Ze względu na brak kontaktu z obecną opiekunką wyjazd przesunął się o tydzień... Kubuś ma świetny apetyt, troszkę przybrał na wadze, zgrubienia na łapkach ponoć się zmniejszyły. Gabrysia będzie u pani w czwartek, porobi nowe fotki a w poniedziałek powinni się pojawić w Myślenicach. Kubuś nie pada rezydentce w objęcia, mają osobne miseczki, najprawdopodobniej docelowo będzie miał tam dom stały. Tylko trzeba go wyleczyć, z czego się da leczyć oczywiście

Tweety

Post » Śro lis 17, 2010 1:28 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

nie czytałam całego wątku, ale Kubuś ma tak samo powykrzywiane lapki jak Bąbelek, i jest najprawdopodobniej krzywica spowodowana niedozywieniem. U Bąbelka łapki pięknie się prostują

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw lis 18, 2010 23:13 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

to wspaniałe że takie łapuńki potrafią się wyprostować :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 19, 2010 8:46 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Może dzisiaj Gabrysia cos więcej powie :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]