Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 14, 2010 21:07 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

Ja naprawdę od wczoraj nie mogę się pozbierać.... :cry:
Nie miałam niestety możliwości poznać Antoniego ale wiem jakim wspaniałym był człowiekiem :cry: :cry: :cry:
To jest jakiś koszmar!!!! Dziś żyjemy.... a za chwilę gaśniemy.... i jak wierzyć w sens życia??? :roll: :oops:

Musimy pomóc Beacie, chociaż tyle możemy zrobić.... :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie lis 14, 2010 21:45 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

Ja nie wiem co napisać...
Najgorsze, że nie wiem jak pomóc. Mała plus Mruczka z gronkowcem- póki co na DT się nie nadaję. Ale jak będzie jakiś pomysł na wykorzystanie mnie, to piszcie śmiało.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie lis 14, 2010 22:23 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

u Beaty był jeden maluszek - trzeba było go wziąć, bezradnego z ulicy, był dopiero od czwartku 11 list, sytuacja opanowana, pojechał do domu tymczasowego do Kluska , dzięki Paweł ! :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie lis 14, 2010 22:27 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

na pewno bardzo przydadzą się ogłoszenia , kotki oczywiście mogą pozostać do czasu znalezienia domów stałych .....
hebe na bieżąco będzie uzupełniać informacje o kotkach do adopcji, tutaj będzie podgląd http://wroclawskiekoty.com

jessi74

Post » Nie lis 14, 2010 22:34 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

[']
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon lis 15, 2010 13:45 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

:( [']

Jessi te kotki http://wroclawskiekoty.com/ to są u Beatki wszystkie tak?

Czy poza "kocimi sprawami" Beatce potrzebna jest jakaś pomoc?

Przepraszam że tak "konkretnie" ale myślę że tak możemy sprawnie Beatce pomóc:
1. DT/DS dla kociaków (dla ilu? czy jeszcze są potrzebne DT?)
2. Opiekun dla Fredzi (czy już jest? na jakiej zasadzie - dochodzący czy stały?)
3. Pomoc finansowa, rzeczowa (karma- jaka? zwykła nerkowa? inne rzeczy?) dla kotów
4. Pomoc finansowa, rzeczowa dla Beatki (jaka?)
5. Pomoc logistyczna

Jak możesz Jessi to rozwiń powyższe, żeby było wiadomo co potrzeba i co najpilniej.

EDIT: Może od razu osobny wątek - będzie bardziej czytelne wszystko.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 15, 2010 13:54 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

Te chyba akurat zostały przeniesione do innych DT. Ale przyda się info o aktualnej sytuacji w stadzie- ile macie kotków i jakie. Spodziewam się telefonów w sprawie persów, więc może uda się kogoś tu przyciągnąć...
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon lis 15, 2010 13:57 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

Mój sąsiad z bloku dalej też zmarł teraz 11.11 też ma koty (tylko tam jest o tyle dobrze, że jego syn z narzeczoną się nimi zajmą) :cry: :cry: ale i tak smutko bo to był cudowny człowiek :(
[*] tyle dobrych ludzi odchodzi :cry:
Panie Włodku [*]
Panie Antoni [*]

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 15, 2010 14:49 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

http://wroclawskiekoty.com/ tu będą wszystkie nasze kotki do adopcji :ok: stronkę tworzy hebe - turkawka
natomiast u Beaty był jeden maluch, przejął go Klusek :1luvu:
kotki oczywiście mogą u niej pozostać do czasu znalezienia domu stałego ABSOLUTNIE SYTUACJA NIE JEST TRAGICZNIE PILNA - ZAPEWNIAM :kotek:
najpilniejsza była pomoc dla nerkowej Fredzi - i swoją pomoc zaoferowała Mama dagmary -olgi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

troszkę później dam znać co ewentualnie potrzeba i przede wszystkim dzięki dziewczyny że jesteście!

jessi74

Post » Pon lis 15, 2010 15:22 Re: WRO.kocie podziemie,BARDZO SMUTNE CHWILE [*] S. 44

Gosia jak będziesz miała chwilę to napisz kiedy przyjechać po Malego. Najbardziej nam środa pasuje.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon lis 15, 2010 15:24 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

Gibutkowa pisze::( [']

Czy poza "kocimi sprawami" Beatce potrzebna jest jakaś pomoc?

Przepraszam że tak "konkretnie" ale myślę że tak możemy sprawnie Beatce pomóc:
1. DT/DS dla kociaków (dla ilu? czy jeszcze są potrzebne DT?)
2. Opiekun dla Fredzi (czy już jest? na jakiej zasadzie - dochodzący czy stały?)
3. Pomoc finansowa, rzeczowa (karma- jaka? zwykła nerkowa? inne rzeczy?) dla kotów
4. Pomoc finansowa, rzeczowa dla Beatki (jaka?)
5. Pomoc logistyczna

Jak możesz Jessi to rozwiń powyższe, żeby było wiadomo co potrzeba i co najpilniej.

EDIT: Może od razu osobny wątek - będzie bardziej czytelne wszystko.

Myśle ze jak Beata wróci z Niemiec to sytuacja napewno bardziej się wyjasni a napewno się zmieni i zapewne przyjada 4 kotki z Niemiec, które pojechały tam do adopcji (Google, Florka, Bodek i rudo-biała) Nas (mnie i jessi ) poprosiła o codzinne przychodzenie i pomoc przy kotach a zwłaszcza przy nerkowej Fredzi ( kroplówkach) do czasu jej powrotu :oops: .

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon lis 15, 2010 21:54 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

Nie. Ale systematycznie aktualizuję kociaki. Jak zrobię bazę na pierwszej stronie, to wtedy pomyślę nad osobnymi stronami (albo w każdym razie nad jakimś podziałem) dla każdego kociaka z większą ilością zdjęć. Na razie tylko tak skromnie skomasowane.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon lis 15, 2010 22:09 Re: WRO.kocie podziemie,PLAN NA JESIEŃ akcja- STERYLKI

turkawka pisze:

Nie. Ale systematycznie aktualizuję kociaki. Jak zrobię bazę na pierwszej stronie, to wtedy pomyślę nad osobnymi stronami (albo w każdym razie nad jakimś podziałem) dla każdego kociaka z większą ilością zdjęć. Na razie tylko tak skromnie skomasowane.

jeśli chodzi o telefony to ja sie zgadzam na podanie kontaktu do mnie bezpośrednio , Figaro pewnie też

i jeszcze raz dodam, że to są kotki szukajace domu, są w róznych domach tymczsowych, pod ogłoszeniem jest informacja , u kogo są w dt, te od Beaty nie szukaja nowych domów tymczasowych tylko domów stałych
Ostatnio edytowano Wto lis 16, 2010 1:28 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Wto lis 16, 2010 0:48 Re: WRO.kocie podziemie,BARDZO SMUTNE CHWILE [*] S. 44

Niedawno sie dowiedziałam, bardzo mi przykro... Wolnym czasem nie dysponuję, ale na pomoc finansową Beatka może liczyć. Dajcie znać na PW lub sms jak będzie coś pilnego. Porozsyłam do znajomych linki z kotami Beaty, może to pomoże znaleźć im fajne domy.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Wto lis 16, 2010 1:09 Re: WRO.kocie podziemie,BARDZO SMUTNE CHWILE [*] S. 44

No nie :( Strasznie mi przykro :(

[']

Co za parszywy czas......

Zmarła też moja dobra znajoma, została kota, jeszce nic nie wiem, nie mam fotek, ale chyba tez będziemy szukać domu............ :(
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

[poprzednia][następna]