Nieidealny dom dla kotki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 10:13 Re: Nieidealny dom dla kotki

justyna_ebe pisze:#magda# daruj sobie...
nie jestem tu nowa, a to że szczerze napisałam o wszystkich warunkach nie dyskwalifikuje tego domu. Nie znasz sytuacji, więc nie oceniaj pochopnie. Mogłam przeciez nie artykułować minusów, a szwagierkę pouczyć co ma mówić...wolałabys tak?
Życzę powodzenia w znajdowaniu idealnych domów dla kotów.

Podoba mi się uczciwy sposób przedstawienia sprawy.
Dla wielu kotów taki wychodzący "nieidealny" domek jest właśnie idealny :D .

Życzę, by kot i nowi właściciele okazali się dla siebie stworzeni. :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon lis 15, 2010 12:56 Re: Nieidealny dom dla kotki

#MAGDA# pisze:mam nadzieję, ze jak kotka okaże się nie tą idealną to szwagierka jej nie wyrzuci :evil:

Ciekawe, co uprawnia Cię do takiej wypowiedzi? Skąd wniosek, że kotka mogłaby zostac wyrzucona?
Ani to miłe ani grzeczne. :?

Justyna, cieszę się, że się jakiejś biedzie udało znaleźć własny dom. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon lis 15, 2010 17:05 Re: Nieidealny dom dla kotki

napisałam tak bo niezbyt dobrą opinię wystawiłaś o swojej szwagierce ..... moim zdaniem, a każdy ma swoje zdanie prawda?

ja bym do takiego domu nie oddała zwierzaka .... no ale to moje zdanie i mam nadzieję, że wszystko bedzie OK :ok:
Obrazek

#MAGDA#

Od: Śro cze 30, 2010 22:32

Post » Pon lis 15, 2010 17:16 Re: Nieidealny dom dla kotki

#MAGDA# pisze:napisałam tak bo niezbyt dobrą opinię wystawiłaś o swojej szwagierce ..... moim zdaniem, a każdy ma swoje zdanie prawda?

ja bym do takiego domu nie oddała zwierzaka .... no ale to moje zdanie i mam nadzieję, że wszystko bedzie OK :ok:

nie widzę nic złego w tym, co Justyna napisała o szwagierce ale ja już stara jestem i pewnie wzrok nie ten :roll:

Justyna - pozdrowienia :)
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

[poprzednia]