Szalony Kot pisze:Burdysek, te koty wyglądają jak koty jednego miotu, z jednej matki. Czy kryjesz kotkę domową?

Sorry, ale co to za dziwne pytanie?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Burdysek, te koty wyglądają jak koty jednego miotu, z jednej matki. Czy kryjesz kotkę domową?
Szalony Kot pisze:Bo to smutne, gdy na miau - forum, które tak bardzo stara się, by ludzie zrozumieli istotność sterylizacji zwierząt w celu zapobiegania ich bezdomności - ciągle utrzymuje się osoba, która robi coś takiego...
Szalony Kot pisze:Jeju, nie znam Was wszystkich jeszcze :>
Szalony Kot pisze:Jeju, nie znam Was wszystkich jeszcze :>
A mimo wszystko pojawienie się tak pięknych kociąt nagle, w idealnym do oddania wieku, w idealnym stanie, z jednego miotu i do tego jeszcze zignorowanie mojego pytania skąd to... no trochę wzbudziło moje podejrzenie. Ale pytam kulturalnie :>
Szalony Kot pisze:No to cieszę się, że wszystko się wyjaśniło i przepraszam
I ja nie chciałam naskoczyć, tylko w miarę delikatnie zapytać, ale może takt nie jest moją mocną stroną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości