Siostrzyczka i Fuczek - już u siebie!!! :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 14, 2010 21:50 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Ja tam muszę mieć herbatę na noc, a że więcej wypija ten łobuz to inna sprawa.
Kasia od Behemotha pisze:No, toważyszkę życia przy boku i nie pokazywać kociątkom tych świństw co sie wyprawiają ;)

a na theriona cie koty puszczą?

O przepraszam ktoś je musi doswoić i dostosować do życia w rodzinie :mrgreen:

Co za matoł wymyślił żę na koty działa spryskiwacz, monitor musiałem wycierać, a te dwa małe sępy i tak dorywały się do mojej kolacji :evil:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie lis 14, 2010 21:51 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

:ryk: :ryk: :ryk: a tak się martwiłeś, że na spryskiwacz zawału dostaną :ryk: :ryk: :ryk:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie lis 14, 2010 21:53 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Na moje działa spryskiwacz!

Krzysiu-rób sobie herbatkę w termosie,mądre są,ale chyba nie otworzą.....
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 14, 2010 21:59 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kropkaXL pisze:Na moje działa spryskiwacz!

Krzysiu-rób sobie herbatkę w termosie,mądre są,ale chyba nie otworzą.....

Po teej dwójce spodziewam się już wszystkiego :ryk:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie lis 14, 2010 22:12 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Nie dość,że cudne to i cffane! :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lis 14, 2010 22:15 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

one tylko tak niewinnie wyglądają :mrgreen:

WarKotka

Post » Pon lis 15, 2010 7:41 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

I jak po nocy???
Herbatka wypita? :D

Słonecznego dnia!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 15, 2010 8:21 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Witaj Kasiu :1luvu:

WarKotka

Post » Pon lis 15, 2010 9:09 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Witam u uroczej łobuzerii :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiecie, że ja jeszcze nigdy moich kotów nie potraktowałam spryskiwaczem :oops: Ciągle sobie obiecuję, że przystosuję jakąś butelkę, albo kupię i... zaprowadzę w domu porządek. Chyba za leniwa jestem, a koty i tak już rozpuszczone jak dziadowski bicz :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 15, 2010 9:13 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

nie wyrzucaj pieniędzy w błoto - koty z reguły mają gdzieś spryskiwacz :lol:

WarKotka

Post » Pon lis 15, 2010 9:36 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kiche_wilczyca pisze:nie wyrzucaj pieniędzy w błoto - koty z reguły mają gdzieś spryskiwacz :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
i tej wersji będę się trzymała :smokin:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 15, 2010 13:52 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kiche_wilczyca pisze:nie wyrzucaj pieniędzy w błoto - koty z reguły mają gdzieś spryskiwacz :lol:

Moje też to olewają :roll:
najlepiej działa po prostu głośne klaskanie :wink:i kocie towarzystwo zawsze uspokaja się
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lis 15, 2010 18:05 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

nie wiem, ja zawsze pytam "po..bało cie kot?" a kot (lub kotka) patrzy na mnie wtedy tak mądrze, jakby wiedział o co chodzi. Dobrze że moje koty mają gdzie wychodzić, wyżywają się w okolicy i w domu są raczej spokojne.

A co do termosu- byłam świadkiem sceny jak Behemoth próbuje zębami odkręcić butelkę cisowianki 8O :ryk:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pon lis 15, 2010 18:24 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

bo koty mondre som :mrgreen: ja aż się boję pomyśleć, co będzie jak się skończy kwarantanna. Czy Sylwek z Krzykaczem nie bedą uczyć maluchów durnych pomysłów :? 8)

WarKotka

Post » Pon lis 15, 2010 18:27 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kiche_wilczyca pisze:bo koty mondre som :mrgreen: ja aż się boję pomyśleć, co będzie jak się skończy kwarantanna. Czy Sylwek z Krzykaczem nie bedą uczyć maluchów durnych pomysłów :? 8)

jak się skończy kwarantanna, to maluchy powinny być już we własnym domku, czego im szczerze życzę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]