małgo pisze:Z tymi zaproszeniami to Ty tak nie szalej, bo mnie bardzo te Twoje kury i zmrożony żółw interesują![]()
![]()
![]()
Haaa... Nie zdażyłam Wam powiedzieć, że jedna z nich (cochin mniniatura) jest tak oswojona, że przybiega, lubi być brana na ręce i mogę z nią chodzić, a ona siedzi na ramieniu.

A to dlatego, że przez miesiąc siedziała w domu na antybiotyku jak była mała.
małgo pisze:może się okazać, że tym razem Ty od nas z jakimś gratisem wyjedziesz![]()
A w życiu!
małgo pisze:dziś w sklepie nie można go było wyciągnąć, bo wszystkich czy chcieli czy nie chcieli informował, że ma SYJAMA. Dosłownie drukowanymi literami to mówił![]()

małgo pisze:nasz juz psiknięty, piszę, bo może warto na pozostałą trójkę okiem rzucić![]()
Hm. No tak. U mnie Perła jak widzieliście to taki kot Simona - otworzysz - wejść nie wejść.... może jednak nie wejdę... Zamkniesz - zamknęli biednego koteczka na dworze, ja chcę do dooomu... No więc tak kursuje tam i z powrotem, więc to chyba ona jest główną winowajczynią. A z tego wniosek, że muszę psiknąć nie tylko trójkę. Dzięki za ostrzeżenie.
małgo pisze:ale na ludziach z wysokości lądować lubi, o czym wiemy już ja i moje plecy
Se takiego wybraliście, to teraz macie.

Może teraz czarny przy dziewczynach troszkę się uspokoi, bo we dwóch to był niezły duet.