PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 14, 2010 20:40 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Patrz, a ja się nie zorientowałam, że jest wcześniej niż mówisz :roll: No ale ja piłam wino :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lis 14, 2010 20:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Wyjdę na nooba, ale co tam;] Czy są aktualne banerki Paktu Czarownic? Szukajka znalazła mi jedynie do starszych wątków, ale niestety kody nie działają (obrazek się nie wyświetla), a na pierwszych stronach tego wątku chyba nie dodano banerków (przejrzałam, może za mało?). Chciałabym wstawić je w swoim profilu na innych niekocich forach w celach marketingowych :wink: Czy to się praktykuje?
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie lis 14, 2010 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Nadaję z telefonu bo mi straszne dziecko komputer okupuje. Baaardzo wam dziękuję dziewczyny za odwiedziny - było cool! Faktycznie Sol by się przydała ale to nam tak wypaliło w ostatniej chwili....Może następną razą jak to mówią
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lis 14, 2010 20:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Hikiko,banerki są na pierwszej stronie tego wata w trzecim poście :ok:

I witaj w Pakcie :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lis 14, 2010 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Witam świeżą krew - kicia śliczna! Ja tez mam takie wrażenie, że kiedyś prawie nie widywało się szylkretów czy dymnych kotów a teraz jest ich pełno 8O

Majencja...smutna sprawa. Ja myślę, że kobieta zawsze będzie czuła się matką dziecka którego już nie ma. Dla faceta nie ma to znaczy "nie ma" - nie chce do tego wracać, zamyka sprawę i tyle. Wiem, że nie każdy ale wielu tak myśli. To smutne, podziwiam Cię więc w dwujnasób! .Wiesz, że faceci to prototypy - w końcu Pan Bóg musiał zacząć od zera! Poza tym kocham hasło "facet to twój skarb - więc zakop go w ogródku" :ok: . Smyranko za uchem dla Honorowego Krwiodawcy :ok:
Ostatnio edytowano Nie lis 14, 2010 21:28 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie lis 14, 2010 21:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Hello Hikiko ;)
Powróciłam w domowe pielesze, a z racji, że wyjazdy z lekka się skończyły, to intensywniej będziemy szukać nowego domownika.
Sol, Twój mężczyzna naprawdę świetne te kolczyki robi (niebieskie są super, ale najbardziej podobają mi się różowe :lol: ). Zaklep czas na zrobienie kompletu w kolorze red :D

Babajaga, jak ja na pierwszym zlocie skonfrontowałam moje wyobrażenia z żywymi Czarownicami, to...yyy...ujmę to tak: większość wyobrażałam sobie jako kobity Wikingów, takie 180cm :lol: Swoją drogą te, których nie znam osobiście nadal tak sobie wyobrażam :P
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lis 14, 2010 21:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

kotka doroty pisze:Hikiko,banerki są na pierwszej stronie tego wata w trzecim poście :ok:

I witaj w Pakcie :ok:

Ja myślę, że Hikiko chodzi o te banerki, które prowadzą prosto do wątku, a tych rzeczywiście w tym (XVIII) wątku nie ma, to znaczy niby są, ale bez obrazków. Zapewne coś się sp.....
Ja nie pamiętam, kto robił te banerki, poczekajmy, aż pojawi się villemo, ona zapewne będzie wiedzieć.

I witam ciepło nową Czarownicę :) Ja też posiadam szylkretkę i stwierdzam, że ich charaktery są co najmniej.. hmm.. trudne ;)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Nie lis 14, 2010 21:17 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Witaj Hikiko .Piękna diablica :love:

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Nie lis 14, 2010 21:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Asia_Siunia pisze: Mamaja...smutna sprawa.
Chyba chodziło ci o majencję :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lis 14, 2010 21:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

shira3 pisze:
Asia_Siunia pisze: Mamaja...smutna sprawa.
Chyba chodziło ci o majencję :)

Tak... :oops: ...już poprawiłam się...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie lis 14, 2010 21:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Mnie się też myliła mamaja z majencją (a raczej ich nicki) ale jak dziś zobaczyłam mamaję na żywo to już nie pomylę 8)

Siostro skarbniczko, zaraz przeleję "utarg" z bazarku, proszę zatem doliczyć do naszej Skarpety 30zł :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lis 14, 2010 21:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Tak jest, chodzi o te z klęczącą sexi czarownicą łechczącą kota pod brodą:) Nie pali się.

Na miau trafiłam właśnie z powodu charakteru Azazelli-zarazelli, bestia ma napady (napada w ciemnym korytarzu i gryzie pod kolanem), absolutnie nie jest samoprzylepnym kotem;] Nie znalazłam rozwiązania, ale doznałam szoku-tyle nieszczęśliwych stworzeń (i tyle szylkretek;). Niby się wie, że koty chorują, są oddawane do schronisk, ale tak naprawdę nie ma się pojęcia o skali "zjawiska", nie myśli się o tym. No więc chcę, żeby trochę więcej osób się o tym dowiedziało, może zaczną myśleć (jak ja) i się zaangażują. Takie tam marzenia neofitki :wink: Zastanawiam się również nad czynnym udziałem, bo mnie inspirujecie, ale to dopiero po szczepieniach koty (żebym czegoś do domu nie przywlekła i jej nie zaraziła).
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie lis 14, 2010 22:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No to masz na dzień dobry kocią bidę na tym wątku. Jak jej nikt nie weźmie nie da rady sobie poradzić
viewtopic.php?f=13&t=120040
Może która chce persa ???? białego ???? brudnego???? Halo, siostra Łódź !!!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 14, 2010 22:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

bede klac qrwa,qrwa,qrwa mac wlasnie mi WLAZLA DO DOMU kotka w wysokiej ciazy! Jak sie nie rozsypie do jutra to bedzie cud! Pytanie czy wet mi jutro ja ciachnie. Pomocy!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lis 14, 2010 22:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:bede klac qrwa,qrwa,qrwa mac wlasnie mi WLAZLA DO DOMU kotka w wysokiej ciazy! Jak sie nie rozsypie do jutra to bedzie cud! Pytanie czy wet mi jutro ja ciachnie. Pomocy!

:strach: Jak potrzebujesz kasy, to pisz. Inaczej nie mogę pomóc.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]