Martuś-ona miała maleńkie guzki,nie zajete węzły chłonne.Operacja była w maju,w sierpniu spanikowałyśmy i miała drugi zabieg,okazało się,że to tłuszczaki w miejscu szwów. Na razie wszystko OK i oby tak było jak najdłużej!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Ewuś, cieszę się, że mogłyśmy się poznać Pamiętam jak jakiś czas temu pisałaś na Waszym wątku o czarownicach (to było a propos halloween), coś się śmiałaś, że jesteście czarownicami. Ewuś, Ty nie jesteś czarownicą - Ty jesteś dobrą wróżką
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Szura pisze:Marta, nie wiem czym sobie zasłużyłam ale dziękuję
Ja też nie, ale Natka mi o tym powiedział A tak na poważnie, jest w Tobie dużo ciepła i tego czegoś, co sprawia, że jak człowiek widzi takich ludzi jak Ty to czuje się od razu lepiej, spokojniej. I Nataniel to potwierdził - swoim zachowaniem to mi powiedział
Nie wychwalajcie tak Krzykacza, bo będzie jeszcze bardziej arogancki
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...