Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 23:51 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Kciuki wielkie za Bidzię!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A Ty się Kasiu trzymaj!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Sob lis 13, 2010 23:59 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

xandra pisze:kciuki za Malutką, jakbyś potrzebowała zbiórki finansowej czy bazakrów to daj znać, coś tam się znajdzie :ok:

W poniedziałek zapłacę pewnie bardzo dużo (za samą krew - z różnymi dodatkowymi parametrami - ponad 2 stówy :roll:, poza tym USG, szpitalik, leki, kroplówki...), ale na razie nam starczy. Kiedy zacznie brakować (a zacznie niewątpliwie, np. wtedy, kiedy znów zostanę bez pracy :( ), nie będę miała innego wyjścia, sama zacznę żebrać po forum :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lis 14, 2010 0:16 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Za Bidusię: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio pisze:A teraz coś weselszego.
Dostałam kolejnego maila od Łukasza. Tulec jest coraz bardziej namolny :mrgreen: , nie pozwala mu pracować, wrzaskiem domaga się głaskania :mrgreen:

:P
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie lis 14, 2010 0:21 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Wielbłądzio pisze:(...)
Dzwoniłam do lecznicy.
Kroplówki i leki zaczęły działać, temperatura doszła do 38,1 stopnia, Bidek dostawał właśnie kolejną porcję glukozy. Podobno 'wróciła do żywych'.
Boję się poniedziałku i wyroku :(
(...) :

Będzie dobrze :!: Bidusia ma w oczach magię - da radę :P Kciuki i ogony zapętlone na szczęście :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Nie lis 14, 2010 5:38 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Od wczesnego rana kciuki za Bidzię!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lis 14, 2010 8:20 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

O matko 8O
Kasiu, ogromne kciuki za Bidzię :ok: :ok:
Wyjdzie z tego, zobaczysz :). Nasze dziewczynki są silne wbrew pozorom 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie lis 14, 2010 9:18 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Dzięki...

W ciągu nocy dzwoniłam do lecznicy kilka razy, ostatni raz - przed chwilą. Temperatura ustabilizowana do 38 stopni, kot trochę żywszy, ale nadal sama nie chce nic jeść :( Zawiozę jej po południu to, co jadła w domu (RC dla wybrednych, to mocno pachnące), może zaskoczy...
Tak w ogóle, to ten dyżurujący lekarz pewnie pomyślał sobie o mnie to, co pomyślał :roll: Dzwoniłam już cztery razy, zawsze odbierał ten sam :oops:

Nad ranem Królewna Buszita wtryniła mi się na głowę. To chyba za karę, bo w jej budce przy kaloryferze spał Glamiś i bardzo głośno mruczał 8), a w nogach łóżka Żabot (i mruczał też).

Boję się jutra :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lis 14, 2010 9:25 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Kasiu, nie martw się na zapas, Mała jest w dobrych rękach, Ty już teraz nic nie zrobisz
a kasę po forum się zbierze :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Nie lis 14, 2010 9:30 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lis 14, 2010 11:23 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 14, 2010 12:56 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Kasiu myślę że w Twojej obecności Bidzia zje swoją ulubioną karmę - tam ma wszystko obce i się boi. Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie lis 14, 2010 12:57 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Najcieplejsze mysli sle...

Kotuniu, walcz! Bardzo Cie prosze.
Jest o co.
Naprawde.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lis 14, 2010 13:28 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Ja dopiero wróciłam do świata netowych, bo w całym mieście awaria była i jak zobaczyłam tytuł to mnie zmroziło.
Trzymam mocno kciuki za Bidusię :ok: :ok: :ok: U Was to przynajmniej porządną diagnostykę można zrobić, a tutaj to nawet nie ma lecznicy czynnej 24-godziny na dobę. :(

U nas też walczymy niewiadomozczym Tośki, od 3 dni nic nie chce jeść, nie pije, osowiała jest i jestem załamana, bo na leki nie reaguje :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie lis 14, 2010 13:49 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lis 14, 2010 19:45 Re: Tanie Dranie. Z Bidusią bardzo źle, potrzebne dobre myśli...

Trzymaj się Kasiu Obrazek

Kciuki za Bidusię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]