Wychodzi na to, że wszystkie będą sławne
Justa nie ma za co- trzeba sobie pomagać, Warszawa to duże miasto i odpowiednio większa szansa na znalezienie domków, a niestety "zdalnie" nie da się plakatów powiesić.
-kropeczka- pisze:Sieroctwo ze mnie... Nie zwróciłam uwagi, że to plakat zbiorczy![]()
Wychodzi na to, że wszystkie będą sławne
Justa nie ma za co- trzeba sobie pomagać, Warszawa to duże miasto i odpowiednio większa szansa na znalezienie domków, a niestety "zdalnie" nie da się plakatów powiesić.
. Kilkanascie kotów mieszka w Warszawie odemnie a w tym 2 niewidome całkiem , jeden z jedym oczkiem tylko widzacym a tez mieszlała tam Lili i Bielunia , obie za TM , ale jakie miały życie , obie były chore ....Justa&Zwierzaki pisze:-kropeczka- pisze:Justa nie ma za co- trzeba sobie pomagać, Warszawa to duże miasto i odpowiednio większa szansa na znalezienie domków, a niestety "zdalnie" nie da się plakatów powiesić.
Justa&Zwierzaki pisze:O tak , kocham Warszawe i Warszawioków , sa to wspaniali ludzie![]()
![]()
. Kilkanascie kotów mieszka w Warszawie odemnie a w tym 2 niewidome całkiem , jeden z jedym oczkiem tylko widzacym a tez mieszlała tam Lili i Bielunia , obie za TM , ale jakie miały życie , obie były chore ....
Kaprys2004 pisze:Ok. Poproszę i ja na maila, to może gdzieś mi się uda rozwiesić. kaprys2004@wp.pl

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka trafiły do mojej piwnicy trzy kociaki z poważnym kocim katarem (:(:(
Miały byc zlikwidowane:(
Pilnie szukam in DT

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości