BURE I ŁACIALE KOCIAKI BŁAGAJĄ O DOM I O OGŁOSZENIA TYCHY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lis 09, 2010 18:54 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

Sieroctwo ze mnie... Nie zwróciłam uwagi, że to plakat zbiorczy :oops:

Wychodzi na to, że wszystkie będą sławne :D

Justa nie ma za co- trzeba sobie pomagać, Warszawa to duże miasto i odpowiednio większa szansa na znalezienie domków, a niestety "zdalnie" nie da się plakatów powiesić.
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Wto lis 09, 2010 19:48 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

-kropeczka- pisze:Sieroctwo ze mnie... Nie zwróciłam uwagi, że to plakat zbiorczy :oops:

Wychodzi na to, że wszystkie będą sławne :D

Justa nie ma za co- trzeba sobie pomagać, Warszawa to duże miasto i odpowiednio większa szansa na znalezienie domków, a niestety "zdalnie" nie da się plakatów powiesić.

O tak , kocham Warszawe i Warszawioków , sa to wspaniali ludzie :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Kilkanascie kotów mieszka w Warszawie odemnie a w tym 2 niewidome całkiem , jeden z jedym oczkiem tylko widzacym a tez mieszlała tam Lili i Bielunia , obie za TM , ale jakie miały życie , obie były chore ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 10, 2010 14:05 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
-kropeczka- pisze:Justa nie ma za co- trzeba sobie pomagać, Warszawa to duże miasto i odpowiednio większa szansa na znalezienie domków, a niestety "zdalnie" nie da się plakatów powiesić.

Zaraz zobaczę o co chodzi z plakatami, bo dawno tu nie byłam..

...

Ok. Poproszę i ja na maila, to może gdzieś mi się uda rozwiesić. kaprys2004@wp.pl

Justa&Zwierzaki pisze:O tak , kocham Warszawe i Warszawioków , sa to wspaniali ludzie :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Kilkanascie kotów mieszka w Warszawie odemnie a w tym 2 niewidome całkiem , jeden z jedym oczkiem tylko widzacym a tez mieszlała tam Lili i Bielunia , obie za TM , ale jakie miały życie , obie były chore ....

Justa Ty dzika jakaś jesteś... :wink: Jakieś wyjątko z Ciebie.. :wink: Bo kto kocha warszawiaków/krawaciarzy??? 8O 8O Cała Polska ich nie znosi.. :roll: Swoją drogą - pewnie sobie i na to jakoś zapracowali.. :(

(Urodziłam się, mieszkam w Warszawie, pewnie to się nie zmieni, a ludziska tutaj i dobre i ciut gorsze - jak wszędzie :D )

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lis 10, 2010 15:39 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

Kaprys2004 pisze:Ok. Poproszę i ja na maila, to może gdzieś mi się uda rozwiesić. kaprys2004@wp.pl

Dziekujemy :) Plakat przeslany :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lis 10, 2010 20:51 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

No to koteczki w górę! W GÓRĘ!!!
Po najlepsze z najlepszych domków :)
:ok: :ok: :ok: :kotek: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro lis 10, 2010 20:51 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

Przed chwilka trafiły do mojej piwnicy trzy kociaki z poważnym kocim katarem (:(:(
Miały byc zlikwidowane :(:(
Pilnie szukam in DT
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 11, 2010 15:06 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka trafiły do mojej piwnicy trzy kociaki z poważnym kocim katarem (:(:(
Miały byc zlikwidowane :(:(
Pilnie szukam in DT

Tutaj zdjecia maluszkow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lis 11, 2010 21:31 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

KOCIE MALUSZKI!!!
PILNIE POTRZEBNE DOMKI - STAŁE I TYMCZASOWE!!!
:ok: :ok: :ok:

LSVC

Post » Pt lis 12, 2010 21:05 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

domki, zycie bez kota to nie zycie!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 12, 2010 21:37 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

Hey, hey!!!
Maluszki - mniejsze i większe CZEKAJĄ NA DOMKI!!!
Może czekają właśnie na Ciebie??
:ok: :ok: :ok: :kotek: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Post » Sob lis 13, 2010 22:43 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

Tyskie maluszki nie spadają,
nadal DOMKÓW SZUKAJĄ!!!

LSVC

Post » Nie lis 14, 2010 0:52 Re: 5 kociąt RUDE I BURE pilnie szukaja domu, POMOCY-TYCHY

Dziś kolejny czarnusze poszedł do adopcji od mojej koleżanki :lol: Ale za niedługo będą domku szukać te z piwnicy buro białe Batuta , Bartuś i biała w szare łatki z mocno uszkodzonymi oczkami Borutka ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 14, 2010 17:48 Re: BURE I ŁACIALE KOCIAKI BŁAGAJĄ O DOM I O OGŁOSZENIA TYCHY

Gratulujemy kolejnym dużym zaadoptowania kociego szczęścia w postaci małego czarnuszka :)
i czekamy na kolejne domki - maluszki - buraski, łaciatki czekają!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Post » Pt lis 19, 2010 12:52 Re: BURE I ŁACIALE KOCIAKI BŁAGAJĄ O DOM I O OGŁOSZENIA TYCHY

Chętnie pogratulujemy również innym :twisted:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]