DT/DS u kotek72

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 22:31 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

mirka_t pisze:
casica pisze:...Natomiast powtarzam, nie wiem ile kotów ma kotek72. Wiem ile masz Ty, i ile ma mirka_t.

I to jest podsumowanie Twojego rozumowania. Co z oczu to z serca i generalnie jest ważna jakość opieki ani pobudki dla kórych coś jest robione tylko ilość kotów w domu.

Nie atakuję osób, których nie znam. Poza tym przestań bredzić o jakości Twojej opieki nad kotami, jakość można obserwować na bieżąco.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob lis 13, 2010 22:32 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

Casica nie znasz mnie tak samo jak nie znasz kotek72.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob lis 13, 2010 22:34 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

casica pisze:
Agn pisze:casica, Twoich wpisów w tym wątku będę używać za każdym razem w formie cytatów, gdy odezwiesz się w wątku Mirki. To jest dopiero kuriozum.
Twoją sprawą jest kogo lubisz, a kogo nie [i za co]. Ale ubieranie swoich opinii w pozory obiektywizmu wali Ci się na główkę w takiej sytuacji. Gdzie Twoje radykalne stwierdzenie, że będziesz potępiać każdy dom wielozakocony?

Nie będę Ci odpowiadać tutaj, znajdę sobie inne miejsce. Może wątek mirka_t, może Twój. Nie będę komuś zaśmiecać wątku bez potrzeby.
Natomiast powtarzam, nie wiem ile kotów ma kotek72. Wiem ile masz Ty, i ile ma mirka_t.

Wiesz co, casica.
Nagle się okazuje, że faktycznie, grunt to nie wleź Ci na odcisk. Grzecznie się uśmiechać wirtualnie, nie rzucać się w oczy ze swoimi przekonaniami, nie wyjaśniać niczego - ani ile ma się kotów, ani jak się je prowadzi pod względem medycznym, ani jak wygląda organizacja danego DT.
Do bani z takim `obiektywizmem`, `kryteriami` i `troską o koty`.

W kwestii ilości kotów u kotek72. :arrow:
z tego wątku:
olamichalska pisze:kotek72 ma nie tylko tą szóstkę, zobacz na wątek kotek72,
ma już 30 sztuk plus te 6..
Proszę w jej imieniu o pomoc dla nowo przybyłych kociąt..
będzie potrzebować dobrej karmy i puszek..

oparte na:
kotek72 pisze:Nie dam rady sama,pod opieką mam w tej chwili 30 kotów...

:arrow: viewtopic.php?f=1&t=112974&start=105
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob lis 13, 2010 22:35 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

casica pisze:
mirka_t pisze:
casica pisze:...Natomiast powtarzam, nie wiem ile kotów ma kotek72. Wiem ile masz Ty, i ile ma mirka_t.

I to jest podsumowanie Twojego rozumowania. Co z oczu to z serca i generalnie jest ważna jakość opieki ani pobudki dla kórych coś jest robione tylko ilość kotów w domu.

Nie atakuję osób, których nie znam. Poza tym przestań bredzić o jakości Twojej opieki nad kotami, jakość można obserwować na bieżąco.

:ryk:

Co tekst to lepszy. :mrgreen:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob lis 13, 2010 22:35 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

olamichalska pisze:kotek72 ma nie tylko tą szóstkę, zobacz na wątek kotek72,
ma już 30 sztuk plus te 6..
Proszę w jej imieniu o pomoc dla nowo przybyłych kociąt..
będzie potrzebować dobrej karmy i puszek..

w tym wątku jest napisane ile kotów jest u kotek72

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob lis 13, 2010 22:37 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

kbk pisze:Proponuję skupić się na temacie wątku.

Popieram. Jeśli ktoś ma zamiar pomóc maluchom, świetnie, jeśli nie, proponuję przenieść się z dyskusją w inne miejsce względnie założyć sobie nowy wątek, gdzie zajmiecie się wykazywaniem wyższości jednego DT nad drugim. Wasze przepychanki odstraszają osoby potencjalnie mogące/chcące pomóc tym konkretnym kotom.
Podtrzymuję pytania kbk.

PS. Gwoli ścisłości nie dawałam żadnych szelek kociakom :P .
izza & Bajka + Sharky

izza

Od: Pt wrz 26, 2003 14:32

Post » Sob lis 13, 2010 22:42 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

Można poprosić moderatora o wydzielenie postów do osobnego wątku bądź jednego z wątków kotek72.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob lis 13, 2010 22:44 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

Można. Można też powstrzymać się od komentarzy nie na temat. Może niektórym nie zależy na losie tych kotów, ale niektóre osoby zaangażowały się w tę sprawę osobiście tudzież finansowo i im akurat na tym zależy.
izza & Bajka + Sharky

izza

Od: Pt wrz 26, 2003 14:32

Post » Sob lis 13, 2010 22:48 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

Ale informacja o szylkrecie od danka05 pojawiła się w tym wątku a moje posty jej dotyczą.

kotek72 pisze:Przepraszam wszystkich którzy czekają na wieści i tu i na PW.Jestem w tej chwili w totalnej rozpaczy-wczoraj odeszła moja ukochana kicia :cry: Miała przed sobą całe życie :cry: Jednak nie chcę teraz opisywać co było przyczyną zejścia małej.Chcę ją zapamiętać żywą...
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Nie lis 14, 2010 0:41 Re: Toruń-6 2-mies kociąt w DT chore -POMOCY! Jedzenia, leków

Dziękuję fundacji KOT za 20 kg żwirek :kotek:
te 30 kotów o których pisałam to są też koty na tymczasie,nie wszystkie ale są
PearlRain ta osoba jest tak samo wiarygodna jak ta która Ci niby powiedziała,że podałam się za wolontariuszkę fundacji kiedy zabierałam ze schronu bure kociaki?Jeśli tak to masz naprawdę super informacje :? Chciałaś to ogłosić publicznie,dlaczego tego nie zrobiłaś?Lidka wie jak wyglądała sytuacja.
Ale co do kociaków:
jutro będę wiedziała ile kociaków zabiera p.Grażyna.Być może dla kolejnego malucha szykuje się domek.
Katimal na pewno podeślę Ci zdjęcia kociaków do ogłoszeń.Opisy tez dostaniesz.Dzięki :1luvu:
Obrazek
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę.
Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa.
Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko.
Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.

kotek72

Od: Pt sty 13, 2006 20:20

Post » Nie lis 14, 2010 22:16 Re: DT/DS u kotek72

Na prośbę kotek72 zamykam.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia]