kalair pisze:Mru. qrka, nie jadam normalnie mrówek no! A Safola to nie bylo na świecie! O!![]()
![]()
Tja...
Kazde wytlumaczenie jest dobre.
Byle tylko rekompensaty do miseczki nie wrzucic

Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Mru. qrka, nie jadam normalnie mrówek no! A Safola to nie bylo na świecie! O!![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Mru. qrka, nie jadam normalnie mrówek no! A Safola to nie bylo na świecie! O!![]()
![]()
Tja...
Kazde wytlumaczenie jest dobre.
Byle tylko rekompensaty do miseczki nie wrzucic
Mru
kalair pisze:Mru, a jaka rekompensata! za tę [tą?] mrówę jedną??![]()
bulba pisze:Ech, Bożenko, brak słów. Moim zdaniem bezmyślność ludzka i tyle. Domek miał być niewychodzący. Ale nie chcę nikogo oczerniać. Strasznie mi przykro i żal Romusia![]()
Okropnie współczuję Kasieńce
bulba pisze:Ech, Bożenko, brak słów. Moim zdaniem bezmyślność ludzka i tyle. Domek miał być niewychodzący. Ale nie chcę nikogo oczerniać. Strasznie mi przykro i żal Romusia![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Mru, a jaka rekompensata! za tę [tą?] mrówę jedną??![]()
Rachunek jest prosty:
1 mrowka = 1/2 miseczki z przysmakiem.
Mru
Dorota pisze:bulba pisze:Ech, Bożenko, brak słów. Moim zdaniem bezmyślność ludzka i tyle. Domek miał być niewychodzący. Ale nie chcę nikogo oczerniać. Strasznie mi przykro i żal Romusia![]()
![]()
Tak...
kalair pisze:Tak mi się wydaje, że z chorobą się łatwiej pogodzić. Tzn,-ona daje czas na oswojenie się ze śmiercią.
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Mru, a jaka rekompensata! za tę [tą?] mrówę jedną??![]()
Rachunek jest prosty:
Mru
Ale to była mrówa NICZYJA!
bulba pisze:kalair pisze:Tak mi się wydaje, że z chorobą się łatwiej pogodzić. Tzn,-ona daje czas na oswojenie się ze śmiercią.
Choroba przeważnie nie jest naszą zasługą, natomiast narażenie kogoś na śmierć pod kołami już tak. Dlatego tak strasznie to boli. Można było temu zapobiec. Nie powinno absolutnie do tego dojść
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Rachunek jest prosty:
Mru
Ale to była mrówa NICZYJA!
Bezpanska mrowka?
Nie, nie.
Miala wlascicielke.
Niejaka S.
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 1006 gości