Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 15:20 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Co do węzłów Cookiego podesłałam linka na pw. Mam nadzieję, że się otworzy :wink:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Sob lis 13, 2010 15:50 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Dziękuję, otworzyło się :) Skąd Ty masz takie skarby?! Zapiszę sobie ten atlas do przejrzenia i na przyszłość. A u Cookiego to chyba jednak nie węzły, ma takie gule bliżej gardła. Może migdałki? Nie obejdzie się bez dodatkowego macania :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob lis 13, 2010 16:29 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Moja trójca:
Obrazek

Tak sobie śpią na kaloryferze za sofą :) i ten kocyk właśnie mała zabierze ze sobą.

PS. Zauważyłyście, że Bisou nosi bikini?! :o ;)

Weihaiwej

Post » Sob lis 13, 2010 16:52 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

jakie cudne :1luvu:

Kurde, a ta czarnulka tak do nich pasuje, szkoda, że muszą się rozstawać, widać, że się zżyły :(

Cookie ma cudowne kropeczki, a Bisou w ogóle wymiata - wygląda jakby się uśmiechał :mrgreen:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Sob lis 13, 2010 16:54 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Znalazłam wątek mojego ulubieńca - Bisou! :D
Dlaczego nie wiedziałam, że oprócz pięknych kotów masz cud akitę?! :twisted:
Piękna jest! Proszę o więcej fotek!!!
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Sob lis 13, 2010 16:55 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Bardzo się zżyły, to fakt :( Staram się jednak cieszyć, że ona trafi do swojego domu... choć to trudne. Oj... Chwilami myślę, że może się rozmyślą...

Weihaiwej

Post » Sob lis 13, 2010 17:00 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Prześliczna trójeczka :D :1luvu: a ten ogonek rudaska pod czarnulką heheeh :) :kotek:

Mała wyjeżdża jutro ?

Mam nadzieję, że nowy domek równie kochany jak Twój Weihaiwej :1luvu: :1luvu:

Jeju jakie zdjęcia, nie mogę się napatrzeć ....... :D :D :D :kotek: :kotek: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob lis 13, 2010 17:03 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Patsi pisze:Znalazłam wątek mojego ulubieńca - Bisou! :D
Dlaczego nie wiedziałam, że oprócz pięknych kotów masz cud akitę?! :twisted:
Piękna jest! Proszę o więcej fotek!!!

O, Patsi, cześć! Jak miło Cię tu widzieć :) O rety, ale jeśli tu mnie znalazłaś, to muszę rzeczywiście bać się o Bisou?!? ;)

Hehe, akitą chwalę się w psim miejscu - na dogomanii - choć nie mam tam swojej galerii, dawniej wstawiałam zdjęcia do galerii akit.
A ja nie wiedziałam, że Ciebie akity interesują jakoś szczególnie... Interesują?

To specjalnie dla Ciebie, moja Iru
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lis 13, 2010 21:09 przez Weihaiwej, łącznie edytowano 1 raz

Weihaiwej

Post » Sob lis 13, 2010 19:44 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Jak ja lubie, jak koty tak leżą po-kotem :wink:
Elza ma dziś dzień na mizianie. Właśnie mnie obdarzyła wydzieliną ze swych gruczołów okołoodbytowych. Mimo zapchanego nosa, czuję jak śmierdzę :oops:
Właśnie o tym pisałam- gdyby moje kicie pokochały grzdyla, ja też, to potem byłby płacz, chęć zatrzymania, rozterki. Za stara na to jestem :oops: Podziwiam wszystkie osoby, które działają jako domki tymczasowe. Potrafią zrównoważyć serce i rozum.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Sob lis 13, 2010 22:31 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Weihaiwej pisze:Moja trójca:
Obrazek

Tak sobie śpią na kaloryferze za sofą :) i ten kocyk właśnie mała zabierze ze sobą.

Cudne zdjęcie :1luvu: ech gdyby moje koty trzy chciały żyć z sobą w takiej symbiozie i jeszcze leżeć obok siebie...
Faktycznie - świetne dopasowane kolorystyczne trzech futerek :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob lis 13, 2010 22:52 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Bisou wygląda na tym zdjęciu jakby wrócił z niezłej imprezy :ryk:
Cała trójka jest super :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lis 14, 2010 0:55 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Sznupka Irki wspaniała! Bardzo lubię akity, nawet poważnie myślałam nad kupnem ale stanęło na chow-chowku (jakby nie patrzeć też szpic azjatycki ;) ) Dużo się naczytałam, że akita i koty to może być niebezpieczna mieszanka i tak wyszło. Ostatnio po filmie "Mój przyjaciel Hachiko" znowu myślę o akicie ale mój Cerber jeszcze za młody na dokoptowanie czegoś do stada.

Głaski dla futer!
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Nie lis 14, 2010 8:44 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

kwinta pisze:Mała wyjeżdża jutro ?

Mam nadzieję, że nowy domek równie kochany jak Twój Weihaiwej :1luvu: :1luvu:

Mała wyjeżdża jutro(poniedziałek). Sama osobiście ją zawiozę i jak by coś było nie tak, to nie oddam. Jej przyszła opiekunka cieszy się na fb, wybiera imię i nie może się doczekać :) Jutro jeszcze porozmawiam z nią o kilku ważnych rzeczach - o których już pisałam - ło matko, ale upierdliwa jestem! ;)

Weihaiwej

Post » Nie lis 14, 2010 8:48 Re: Cookie & Bisou czyli przygody Całuska i Ciasteczka :)

Patsi pisze:Sznupka Irki wspaniała! Bardzo lubię akity, nawet poważnie myślałam nad kupnem ale stanęło na chow-chowku (jakby nie patrzeć też szpic azjatycki ;) ) Dużo się naczytałam, że akita i koty to może być niebezpieczna mieszanka i tak wyszło. Ostatnio po filmie "Mój przyjaciel Hachiko" znowu myślę o akicie ale mój Cerber jeszcze za młody na dokoptowanie czegoś do stada.

Głaski dla futer!

Ja w akitach jestem zakochana od lat :1luvu: Rozważam nawet doakicenie, ale to trudniejsza decyzja niż dokocenie, pies wymaga jednak więcej czasu i pieniędzy. A Iru to juz dorosła stateczna panna. Ona zresztą z charakteru bardziej przypomina kota, niż psa.

Patsi, ja tej amerykańskiej wersji Hachiko nie widziałam, tylko japoński pierwowzór. Obejrzyj sobie choćby trailer - to wyciskacz łez.
http://www.youtube.com/watch?v=xbnuUW6wH44

Weihaiwej

Post » Nie lis 14, 2010 21:17 Re: Wesołe przygody Ziółka Prowansalskiego i Ciasteczka

Weihaiwej pisze:Gościnnie występują dwie sierotki ;), z którymi moje koty zapoznały się w ten weekend :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

[poprzednia][następna]