Dzięki Danusiu za spostrzegawczosc, juz poprawilam

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Basia_D pisze:Hahaha, dobre
danunka pisze:Basia_D pisze:Hahaha, dobre
rychło![]()
po miesiącu
bahitius pisze:Kiedy bedzie lista z podziałem na ilośc kotów danej rasy ?
MariaD pisze:Czy jest obowiązkowe posiadanie potwierdzonego przez macierzysty klub zgłoszenia elektronicznego? Wpłatę miec będę.
Bardzo mi nie po drodze do klubu w ten wtorek.
koc-cat pisze:Mam ogromną prośbę do organizatorów.
21.11.2010 mamy w Polsce Wybory Samorządowe - czy można w miarę możliwości wcześniej skończyć BISy, aby Ci co chcą oddać swój głos, mieli szansę dojechać do domu.
where pisze:koc-cat pisze:Mam ogromną prośbę do organizatorów.
21.11.2010 mamy w Polsce Wybory Samorządowe - czy można w miarę możliwości wcześniej skończyć BISy, aby Ci co chcą oddać swój głos, mieli szansę dojechać do domu.
Udział w wystawie nie jest obowiązkowy i niektórzy z naszych znajomych hodowców zdecydowali się nie przyjeżdżać do Poznania właśnie ze względu na wybory.
koc-cat pisze:Jednak przy odrobinie dobrej woli ze strony organizatorów, można postarać się, aby hodowcy mogli zaprezentować swoje koty i jednocześnie oddać swój głos - to tylko kwestia sprawnej organizacji.
MariaD pisze:koc-cat pisze:Jednak przy odrobinie dobrej woli ze strony organizatorów, można postarać się, aby hodowcy mogli zaprezentować swoje koty i jednocześnie oddać swój głos - to tylko kwestia sprawnej organizacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości