alix76 pisze:A tak na marginesie, czy ktoś wie, jak się czuje Rudy-z-Cytadeli?
Ktooooś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:A tak na marginesie, czy ktoś wie, jak się czuje Rudy-z-Cytadeli?
Kaprys2004 pisze:Kochani - zbystrzeć proszę!
Domek poszukiwany! Tfu... KOT POSZUKIWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj dostałam taką oto wiadomość od mojej koleżanki z Dogomanii (ale znam Asię od 30 lat, czyli kiedy o Dogo czy internecie nikomu się nie śniło):
"Kasiu,
poniżej przesyłam link do posta mojej koleżanki Izy z Dogomanii. Oni juz od dłuższego czasu szukają kiciorka do domu. I - jak dotąd - nie mogą znaleźć...
http://www.dogomania.pl/threads/87836-B ... st15705195
Zajrzyj, prosze, może będziesz mogła im pomóc w znalezieniu tego wymarzonego."
No i info z wątku jakiego kotka szukają:
"Kot czy kotka nie ma znaczenia, bo i tak ma być wykastrowany.
Ja bym chciała długowłosego, a mama zakochała się w niebieskim.
Kot nie może być dziki, bo mam brata młodszego. Nie musi być jakoś specjalnie przytulaśny, ważne by nie bał się ludzi.
No i koniecznie pozytywnie nastawiony do psów. Czytałam ostatnio na molosach, że kociak tak podrapał nowofundlandowi oczy, że ten miał już 2 operacje, a i tak nie wiadomo czy będzie widział.
Chcielibyśmy kota starszego, nie małego kociaka. Mógłby to nawet być dorosły kot czy kotka po kastracji."
Kto ma futrzaka do zaproponowania?
Na balkon kot - podobnie jak ich psy nie będzie wychodził, a ponieważ okolica jest spokojna - od kota będzie zależało czy będzie chciał być kotem wychodzącym czy nie. Na wszelkie tematy z Izą można rozmawiać.
behemotka pisze:Kota przecudna
Co prawda dla mnie i tak zawsze najpiękniejsze są czarne, ale po tę damę pewnie się będą ustawiać w kolejce.
Wiem, że różnie niestety...ASK@ pisze:behemotka pisze:Kota przecudna
Co prawda dla mnie i tak zawsze najpiękniejsze są czarne, ale po tę damę pewnie się będą ustawiać w kolejce.
Róznie z tą kolejką bywa jak takie cudo jest. I różnie z kolejkowiczami bywa starającymi się o takie cudo.
Oby zgłosił się od razu dom mądry i rozsądny!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 606 gości