Ja tez haha Niewiem jak to sie stalo ze od tamtego roku do dzis tyle zwierzatek sie nam uzbierało.Do wakacji tamtego roku mialam tylko 3 koty a potem doszla stopniowa ta 5 .Ale naprawde sa bardzo grzeczne i w domu ich nie widać ze az 10 pluszakow mam.Bo wszystkie moje Niewiem co to bedzie jak wkoncu zamieszkam z chlopakiem bo on tez je kocha a rodzice rownież.Trzeba bedzie sie jakos podzielić.
Alarm!!!Wlasnie dzwonila do mnie kolezanka znalazla malutkiego kotka ze swierzbem ok 2 mc Ohhh goood ja sie zalamie.Ja juz nie upchne nie dam rady na 100%
Dopiero trafiłam - świetny wątek! Wercia, Edytka, z jednej str to chyba dobrze, że zwierzaki zostają w jednym domku - więcej miejsca u Was dla innych nowych zwierzaczków Moje 3 kotki też prawdopodobnie zostaną w moim domku a jak się wyprowadzę to przygarnę inne potrzebujące Wercia co z tą kicią od koleżanki?
Fotki Frytki są po prostu rozbrajające no króliko-kot też niczego sobie chociaż ja akurat wolę futra bardziej mruczące-miauczące...
No właśnie, co z kolejnym maluszkiem??
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Kolezanka dala go innej kolezance.Nie moze tam jednak zostać.Ma swierzb pchly i robaki.Niewiem po co go wykapala i potem poszla do weterynarza (za moja namowa )i jej kota nie przyjął.A chcialam zeby mu podali stronghold.A tak dupa.Ja do pon pracuje w tej melinie ktora mi bokiem wychodzi i sie zwolnie lada dzien.Nie mam jak kota zobaczyc i zdjec tez nie mam. Wrrrr
Tak tak one sa wszystkie bardzo poważne... taka zaduma.
Wczoraj kupiłam (w sklepie zoologicznym) Fiprex i tam jest jak wół, żeby nie kąpać 2 dni przed ani 2 dni po odpchaniu Moze na umyte pchły nie działa? Tyle że tam jest, żeby na kociaki nie stosować (koty od 2 kg)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"
Czyli pcheł już kociak nie ma, bo wykąpany, na walkę z świerzbowcem trzeba czekać dwa dni po kąpieli (chociaż uszy można czyścić przecież od razu i antybiotyk do uszek też od razu stosować), ale chyba coś na odrobaczenie chociaż kotek dostał?
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Niewiem co dostal ale mam dobra wiadosmosc podzwonilam po znajomych i moji ludzie sie juz kociczka zajeli bo to dziewczynka Zostanie u mojej kolezanki i jej psem seterem.Lol