Kociara82 pisze:kalair pisze:Óki. Żyjesz??
jakos zyje jeszcze... ale leb peka jak na kacua niedobrze mi strasznie... to chyba na mysl o pracy bo jutro zas ide...
Biedulko, to chyba szybciutko spać pójdziesz..

Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:kalair pisze:Óki. Żyjesz??
jakos zyje jeszcze... ale leb peka jak na kacua niedobrze mi strasznie... to chyba na mysl o pracy bo jutro zas ide...
maciejowa pisze:Kretki na drogę przestępczą zeszły?
Kociara82 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Uwaga.Wiadomość z ostatniej chwili.Jak podaje jedna ze stacji radiowych około 20-tu minut temu kurier firmy DHL Mateusz C został poważnie ranny w niewyjaśnionych okolicznościach.Mateusz C wyruszył z Cieszyna do Warszawy z pilną przesyłką![]()
KRETKI GRASUJĄCE!kocurzyca41 pisze:Do tej pory nie udało nam się porozmawiać z Mateuszem C.Według relacji naocznych świadków kurier dzielnie walczył z trzema niezidentyfikowanymi stworami.Stwory,w różnych kolorach,podobne do kotów z determinacją rzuciły się na mężczyznę.Gryzły go i drapały-Mówi jeden ze świadków.Krzyczały coś,że nie są do wynajęcia i jak najszybciej wracają do domu.Gdy półprzytomny Mateusz C ,krwawiąc padł na chodnik tajemnicze stwory oddaliły się w nieznanym kierunku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bomba![]()
![]()
![]()
zapomnialas dodac, ze te niezidentyfikowane kotopodobne stwory jak dotad nie zostaly ujete, policja wyslala za nimi juz listy goncze
![]()
![]()
![]()
maciejowa pisze:Kretki na drogę przestępczą zeszły?
kalair pisze:maciejowa pisze:Kretki na drogę przestępczą zeszły?
Hmmm..jakby Ci to powiedzieć...no nie do końca.. No nie wiem, co powiedzieć, no!![]()
Caragh pisze:maciejowa pisze:Kretki na drogę przestępczą zeszły?
Niee, Duza je probuje wrobicNie zdziwilabym sie jakby sie za Kretke przebrala i zmaltretowala Mateusza C.
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:a gdzie tam! popoludniowke mam, wiec spoko, tak szybko sie nie poloze
kocurzyca41 pisze:Kociara82 pisze:kocurzyca41 pisze:Do tej pory nie udało nam się porozmawiać z Mateuszem C.Według relacji naocznych świadków kurier dzielnie walczył z trzema niezidentyfikowanymi stworami.Stwory,w różnych kolorach,podobne do kotów z determinacją rzuciły się na mężczyznę.Gryzły go i drapały-Mówi jeden ze świadków.Krzyczały coś,że nie są do wynajęcia i jak najszybciej wracają do domu.Gdy półprzytomny Mateusz C ,krwawiąc padł na chodnik tajemnicze stwory oddaliły się w nieznanym kierunku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bomba![]()
![]()
![]()
zapomnialas dodac, ze te niezidentyfikowane kotopodobne stwory jak dotad nie zostaly ujete, policja wyslala za nimi juz listy goncze
![]()
![]()
![]()
Bo ja jeszcze o tym nie wiedziałam
Caragh pisze:maciejowa pisze:Kretki na drogę przestępczą zeszły?
Niee, Duza je probuje wrobicNie zdziwilabym sie jakby sie za Kretke przebrala i zmaltretowala Mateusza C.
![]()
![]()
![]()
maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Kretki na drogę przestępczą zeszły?
Hmmm..jakby Ci to powiedzieć...no nie do końca.. No nie wiem, co powiedzieć, no!![]()
Zostały sprowadzone?
Czy zmuszone?
maciejowa pisze:Caragh pisze:maciejowa pisze:Kretki na drogę przestępczą zeszły?
![]()
![]()
![]()
Aha, rozumiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 260 gości