Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 12, 2010 21:24 Re: Legnica

A ja sie mecze od samego patrzenia jak te chłopaczyska spią.
Powykrecane we wszystkie strony,jeden na drugim sie gniotą i zaden za nic nie ustapi.Co za charakterki .
Legnica

Post » Pt lis 12, 2010 21:31 Re: Legnica

"Kanapka" taka, że tylko schrupać :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 12, 2010 22:17 Re: Legnica

Legnica pisze:Obrazek

A to bure uszate, to które :?: ... bo ja ich nie rozróżniam :mrgreen:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt lis 12, 2010 22:19 Re: Legnica

Legnica pisze:Sasza ceni sobie przede wszystkim wygodę:
Obrazek

Ze dwa maluchy pewnie by się w tej budce jeszcze zmieściły ;)

Willow_

Post » Pt lis 12, 2010 22:36 Re: Legnica

Na pierwszym planie ten patrzący do góry nogami to Asmodeusz,na drugim planie z taką śmiesznie "zgnieciona' minką to Artemis,a całkiem z tyłu w cieniu jest Lusia.Harego nie muszę wskazywać wiadomo ten z duza iloscia białego.
Legnica

Post » Sob lis 13, 2010 10:48 Re: Legnica

Legnica pisze:"kanapki" ciag dalszy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Polewka ABSOLUTNA :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk:
normalnie se wydrukuję I na ścianę powieszę! Jak mnie jakaś chandra będzie chciała dopaść, to jeden rzut oka na "kanapkowcòw" I uśmiech wraca na twarz:) :lol:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Sob lis 13, 2010 12:09 Re: Legnica

:lol:

Witamy się w dobrych nastrojach
Legnica

Post » Sob lis 13, 2010 17:01 Re: Legnica

najpiękniejsze spojrzenie ,ostatnio też najsmutniejsze

Obrazek

Kasia

Obrazek
Legnica

Post » Sob lis 13, 2010 17:25 Re: Legnica

Vivien jak obłoczek ...
Jak z Kasi "niepełnosprawnością"? Po treningach z chłopakami jest poprawa?

Willow_

Post » Sob lis 13, 2010 17:37 Re: Legnica

Nie,nic się nie zmienia od czasu kiedy pisałam o tym jej "pół obrocie"łepkiem i o tym ze znikną.
Martwi mnie jednak coś innego,kocurki są każdy w innym wieku(6tyg,2mieś,4mieś)i każdy z nich coraz bardziej różni sie od Kasi wielkoscią,mozna powiedzieć ze z każdym dniem widać ze rosną,meznieją,a Kasia jakby wciaż "stałą" w miejscu.Nie wiem czy wolniej rosnie od kocurków bo jest kotką,czy w ogóle nie rośnie,czy moze to jeszcze nie jej czas na wielki bum we wzroscie.
Co dzień przygladam sie jej uważnie w obecnosci Asmiego,Artiego i Harego i wydaje mi sie ze jest przy nich coraz mniejsza.
Moze tylko bedzie drobna kotka,czas pokaze.
Legnica

Post » Sob lis 13, 2010 17:41 Re: Legnica

Poza tym dzisiaj po raz kolejny pomyslałam o niej troche nie ładnie...
:oops:
pomyślałam czy z jej "głową' jest wszystko w porzadku?
W czasie odkurzania nie widać w domu zadnego kota,wszystkie chowają sie po kątach pewnie z powodu hałasu,a Kasia lata za szczotką od odkurzacza,wskakuje na niego i nic sobie nie robi z hałasu.
Słyszeć słyszy,sprawdzałam.
Że poluje na mopa i zmiotke to moze nic dziwnego,ale ja musze nawet wiadra z wodą pilnowac bo ona chce zobaczyć co tam takiego jest.
Albo ma jeszcze bardzo,bardzo dziecinna wyobraźnie,ale nie ma jej w ogóle 8)
Zupełnie nie reaguje na to ze ktos idzie,normalnie to koty raczej schodza z pod nóg,a Kasia zachowuje sie jakby człowiek był przezroczysty,juz nie raz o mało sie o nia nie potknełam,bo wleciała mi wprost pod nogi nie wiadomo z kad.
No taka troche mało rozgarnieta dziewczynka jest :lol:
Legnica

Post » Sob lis 13, 2010 18:13 Re: Legnica

Wiesiu, a dasz radę ją zważyć co jakiś czas? Nawet na kuchennej wadze ;)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Sob lis 13, 2010 18:30 Re: Legnica

Dam radę,pewnie ze tak,tylko w pierwszych dniach u mnie mieszkała z Harym i miedzy nimi była na prawdę mała różnica.Teraz jest bardzo duza.Moze chodzi tylko o to że Hary jest znacznie starszy i teraz kiedy jest zdrowy i ma jedzenia pod dostatkiem nadrabia zaległosci we wzroscie w szybszym tempie.
Legnica

Post » Sob lis 13, 2010 19:56 Re: Legnica

A może faktycznie Kasia to taka mała kotka będzie, no bo to tak jak u mnie mój Garfildek to taki 3 kg Sucharek, a Misiek to już prawie 8 kg kota :oops: http://forum.miau.pl/posting.php?mode=reply&f=1&t=115562
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob lis 13, 2010 20:45 Re: Legnica

Legnica pisze:Poza tym dzisiaj po raz kolejny pomyslałam o niej troche nie ładnie...
:oops:
pomyślałam czy z jej "głową' jest wszystko w porzadku?
W czasie odkurzania nie widać w domu zadnego kota,wszystkie chowają sie po kątach pewnie z powodu hałasu,a Kasia lata za szczotką od odkurzacza,wskakuje na niego i nic sobie nie robi z hałasu.
Słyszeć słyszy,sprawdzałam.
Że poluje na mopa i zmiotke to moze nic dziwnego,ale ja musze nawet wiadra z wodą pilnowac bo ona chce zobaczyć co tam takiego jest.
Albo ma jeszcze bardzo,bardzo dziecinna wyobraźnie,ale nie ma jej w ogóle 8)
Zupełnie nie reaguje na to ze ktos idzie,normalnie to koty raczej schodza z pod nóg,a Kasia zachowuje sie jakby człowiek był przezroczysty,juz nie raz o mało sie o nia nie potknełam,bo wleciała mi wprost pod nogi nie wiadomo z kad.
No taka troche mało rozgarnieta dziewczynka jest :lol:

Po raz kolejny potwierdza się jej podobieństwo do Kikura :) On do dzisiaj nie boi się odkurzacza i włazi do wiadereka z wodą. A szczytem szczytów była jego wczorajsza podróż na gapę do weta. Po prostu zapakował się do transporterka :lol:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]