Moderator: Estraven
Sinea pisze:W czwartek SM przywiozła około 3 miesięcznego ślicznego kociaka razem z wanną.Zaklinował się w odpływie w czyjejś piwnicy![]()

Sinea pisze:Wreszcie mam chwilę,aby coś tu napisać.Na szybko- jeśli chodzi o ruska to z psami ok,uciekł mi z sali,a tam są 3 psy,pełna olewka czyli dobrze
Biała koteczka nieszczególnie przepada za innymi kotami,z psami nie mam pojęcia,natomiast biały kocurek jest ogólnie przyjazny dla wszystkich. Wszystkie w 10-tce.
Malutkie tri już bezpieczne w nowym domku.
W czwartek SM przywiozła około 3 miesięcznego ślicznego kociaka razem z wanną.Zaklinował się w odpływie w czyjejś piwnicy![]()
Niewiadomo czy to przez to,ale ma problemy neurologiczne.Jest przepiękny,ale dzikusek,albo bardzo wystraszony.
Co do tamtego kotka szarego z białym to na pewno nie ten sam.Ten nowy jak najbardziej miziasty nie jest,ale podobieństwo rzeczywiście uderzające.

Szalony Kot pisze:Tak go przez drzwi obserwując to wyglądał całkiem nieźle, glut to katarek rzeczywiście. Śliczny, szczupły, towarzyski (no, do michy się garnął).
dragonfly.87 pisze:to nie fair, żeby prawie zdrowego kota narażać na zarażenie każdym innym paskudztwem ! gdybym tylko miała pieniądze na leczenie to bym go wyciągnęła
Never pisze:dragonfly.87 pisze:to nie fair, żeby prawie zdrowego kota narażać na zarażenie każdym innym paskudztwem ! gdybym tylko miała pieniądze na leczenie to bym go wyciągnęła
mozesz leczyc na moj rachunek w lecznicy ktora wskaze, jesli chcesz go zabrac
(alareipan mnie chyba nie zabije, bo jestem jeszcze przydatna, mam nadzieje)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, sebans i 52 gości