Niebieski Max FIV+ teraz Pan Morris, wieści z DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 12, 2010 10:56 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

nie mam bladego pojęcia - natomiast co do tamtego domku to zniechęciło mnie stwierdzenie że kot jeśli będzie chciał to będzie wychodzący (bo ta osoba dopytywała o dzikawą niebieską panienkę, która u mnie siedzi). Moim zdaniem to nie kot decyduje czy będzie wychodzący czy nie tylko właściciel - a takiego podejścia nie lubię i nie wzbudza ono zupełnie mojego zaufania.
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Pt lis 12, 2010 10:58 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Są koty, które na wychodzenie bardzo cisną - jak np Maniek z FIVem, który bez spacerku robi tymczasowej pani dzikie awantury... Dom polecany i na tyle wydaje się rozsądny, że jak się mu uświadomi, że kot nie może być wychodzący, to będzie się tego trzymał raczej :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lis 12, 2010 11:06 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Kochana, mi nie chodzi o to żeby upchnąć Maxia byle gdzie - tylko aby znaleźć mu DOM - taki prawdziwy - co do którego nie będę miała wątpliwości. A w tym przypadku mam wątpliwości od samego początku i nie widze sensu proponowania Maxia właśnie tam.
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Pt lis 12, 2010 11:10 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Nie no, ja to rozumiem :) Po prostu na mnie z pierwszego opisu wrazenie było dobre, ale w sumie Ty miałaś z nim większy kontakt, więc rozumiem :)

Nic to, idę szukac dalej ;)

Szalony Kot

Post » Sob lis 13, 2010 16:45 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Dalej pada, wieje i jakos tak ponuro... Domki chyba śpią bo cisza panuje straszliwa...
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Nie lis 14, 2010 21:49 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Dzisiaj było trochę słonka to i mamy fotki bez flesha. Ale nadal panuje cisza...

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Nie lis 14, 2010 23:15 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Małe, zdrowe kociaki łatwo znajdują dom, a jak tylko trzeba poświęcić kotu trochę czasu, to nagle pojawia się alergia :( :( :(
A chory kot potrafi pięknie się odwdzięczyć za miłość.
Trzymam kciuki z Maxa.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lis 15, 2010 2:52 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

On nie jest chory!!
Nie wiem, dla mnie FIV to nie jest choroba. To taka... podatność. Choroba to gdyby miał katar, gdyby cierpiał, gdyby coś go bolało, gdyby to owocowało gorszym samopoczuciem... Ale i Max, i Fado, i Maniek - wszystkie te koty są zadowolone, mruczące, szczęśliwe. Jeśli się na nie uważa, to nic im nie jest - to jak niewypuszczanie dziecka bez czapeczki na zimno!

Szalony Kot

Post » Pon lis 15, 2010 19:08 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Coś tu cicho 8O podbijamy Maksia :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lis 15, 2010 19:43 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Maxio miał dzisiaj jakiś napad tęsknotek... Tak wrzeszczał, że zanim zdjęłam kurtkę po powrocie z pracy musiałam wejść do kuchni, wziąć na ręce, przytulić i wycałować...Potem łaskawie pozwolił mi się rozebrać... A potem długo musiałam miziać zanim dostałam łaskawą zgodę na przyrządzenie sobie obiadu... Kurcze ona tak bardzo powinien mieć swojego ludzia - takiego żeby mógł z nim spędzać czas i miziac...
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Pon lis 15, 2010 19:52 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

Rrrany, mi jest go tak szkoda, tak bardzo mi się podoba... jakie to smutne, cóż z tego, że niebieski i że miziak, jak 8 lat i FIV - i już skreślony :/

Szalony Kot

Post » Pon lis 15, 2010 20:45 Re: Niebieski Max FIV+ wrócił szukamy i czekamy na miłość

hmmmm zadzwonił telefon... Jutro będzie zapoznanie... I może... może... i może nawet kolega też z FIVem... cholera boję się mieć nadzieję...
ObrazekObrazek

zirrael

[poprzednia][następna]