Siostrzyczka i Fuczek - już u siebie!!! :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 11, 2010 20:57 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

No słodkie i cudne!-wyglądają jak lustrzane odbicie! 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 11, 2010 20:58 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Ale słodziaki:)) tyle tu Was, dobrych Cioć:)
Obrazek

Obrazek

Natalia0603

Od: Pt paź 01, 2010 23:11

Post » Czw lis 11, 2010 20:58 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Śliczne są :1luvu:
Bardzo rozkoszne i domek który je weźmie będzie mieć
super przyjemność z obserwowania maluchów :D :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lis 11, 2010 21:00 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Duszek686 pisze:Ten domek to chyba przez niezłe sito będzie musiał przejść...

Oj tak :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lis 11, 2010 21:06 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Oby się ten domek jak najszybciej znalazł, bo w końcu Satyrki nie oddadzą :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 11, 2010 21:15 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

gosiaa pisze:Oby się ten domek jak najszybciej znalazł, bo w końcu Satyrki nie oddadzą :mrgreen:

:strach: jeszecze krooffffke dołożę w ramach gratisu :twisted:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw lis 11, 2010 21:16 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Cuuuuuda.
:1luvu:

A jakie cudo w moim pierwszym banerku, koniecznie zajrzyjcie do Merlina.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lis 12, 2010 9:31 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

No maleńtaski-z taką urodą,podbijecie niejedno serce! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lis 12, 2010 9:37 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Uwielbiam fotorelacje z życia maleńtasów. Się naśmieję, nawzruszam i nazachwycam za wszystkie czasy :D .
Cudowne, rozbrykane szczęśliwce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A domkowi przesłuchań już współczuję :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 12, 2010 9:44 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Eeee-domek jak mądry,to da się wymaglować! :lol:
Jak szukałam domku dla Emilki,to jej przyszła Mama sama mnie wypytywała,dzwoniła,bo chciała wszystko dokładnie wiedzieć-i własnie takiego domku życze wszystkim potrzebujacym koteńkom.
Taka sama sytuacja była w przypadku Zoe,w przypadku Beatki-to super domki!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lis 12, 2010 9:51 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

a po nasze tymczasy zawsze były telefony jakieś takie nie teges. Najbardziej zapamiętałam ten po Sylwka, pytanie o zabezpiecznie balkonu.
Starszy pan:
- Ale nasz kot jest gruby i do barierki nie doskoczy
Krzysiek
- Prosze pana, Sylwuś z ziemi wskakuje człowiekowi na głowę
Koniec rozmowy

I były tez inne - a to za duże wymagania stawiamy, a to...... "nie ma sprawy", "damy radę". Efekt - powrót Misi z adopcji.....ech...

WarKotka

Post » Pt lis 12, 2010 10:01 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Eee!-no głupie telefony tez były i u mnie,ale nawet wspominac się nie chce,bo sie zaraz wkurzam!
Za to teraz martwa cisza-Nadia ma całą kupe ogłoszeń i pies z kulawa nogą o nia nie pyta 8O
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lis 12, 2010 10:39 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

U nas o Bona też nikt nie pyta.

Siostrzyczka dziś mnie zaskoczyła. Mam na barku pieprzyk, Siostrzyczka sprowadziła go do roli cyca, czy to oznacza że awansowałem na kocią mamkę :?: Fuczek dla odmiany postanowił się zemścić za mycie oczek i nosa i bardzo dokładnie wymył moje oczy, używając języka i zębów, a potem usiłował wepchnąć swój pyszczek do mojego nosa :ryk:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt lis 12, 2010 10:41 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Satyr77 pisze:U nas o Bona też nikt nie pyta.

Siostrzyczka dziś mnie zaskoczyła. Mam na barku pieprzyk, Siostrzyczka sprowadziła go do roli cyca, czy to oznacza że awansowałem na kocią mamkę :?: Fuczek dla odmiany postanowił się zemścić za mycie oczek i nosa i bardzo dokładnie wymył moje oczy, używając języka i zębów, a potem usiłował wepchnąć swój pyszczek do mojego nosa :ryk:

kochane kociątka, dooooooobre kociątka :mrgreen:

WarKotka

Post » Pt lis 12, 2010 10:42 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Awansowałeś! :D -z tym pieprzykiem to bym jednak uważała :?

Nadia też tak wpycha nonio do ust i nosa :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]